Homepage  / Vedete / Vedete străine

Tom Hardy a făcut furori la un turneu de jiu-jitsu. Imagini inedite cu actorul din „Peaky Blinders”

Tom Hardy a făcut furori la un turneu de jiu-jitsu. Imagini inedite cu actorul din „Peaky Blinders”

de Andra Stana,

Tom Hardy a făcut furori la un turneu caritabil de jiu-jitsu din Wolverhampton, Anglia, zilele trecute. Starul din „Venom” și „Peaky Blinders” a câștigat două medalii de aur, a anunțat People.

Prezența lui Hardy la turneul caritabil nu ar trebui să fie o surpriză, deoarece este menționat ca administrator pe site-ul organizației caritabile. De asemenea, se pare că el se antrenează cu organizația, care predă jiujitsu brazilian veteranilor de război răniți în luptă și altora, de când a jucat rolul unui luptător MMA în filmul „Warrior” din 2011, notează Newsweek.

Într-unul dintre meciurile sale de la sfârșitul săptămânii, Hardy se pare că aproape i-a rupt brațul adversarului său înainte ca adversarul său să cedeze, a scris MMA Mania. În vârstă de 44 de ani, se pare că are centura albastră în jiujitsu brazilian.

Imagini cu Tom Hardy de la turneul caritabil

Campionatul deschis de jiu-jitsu REORG a avut loc la Aldersley Leisure Village, iar spectatorii au asistat la o demonstrație a lui Tom Hardy.

În vârstă de 44 de ani, actorul este ambasador al organizației caritabile REORG. Organizația ajută la predarea de Jiu-Jitsu brazilian persoanelor care suferă de depresie.

Despre Hardy se știe că a fost mereu un mare iubitor al sporturilor de luptă. Mai mult, el a jucat rolul pușcașului marin american Tommy Riordan în „Warrior” în 2011. El s-a pregătit pentru rol antrenându-se în kickboxing, wrestling, Jiu-Jitsu și box, printre alte stiluri.

Fanilor le-a plăcut ceea ce au văzut și s-au îngrămădit să-și spună părerea despre filmulețul apărut online. „Imaginează-ți cum ar fi să te înscrii la o competiție de Jiu-Jitsu și să te confrunți cu Bane.”, a scris unul dintre ei. Un altul a adăugat: „O onoare să împart covorul cu el.”

În timp ce altcineva a declarat: „Omul e aici făcând misiuni secundare lol.”

Un alt comentariu spunea: „Ăsta e de fapt Tom Hardy, băieți. Se antrenează de când s-a deschis sala mea de sport (pounce fitness), este un tip normal, asta este evadarea lui, Jiu-Jitsu.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton