Homepage  / Filme Online

Noi imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling de la filmările pentru „Barbie”. Au îmbrăcat ținute asortate

Noi imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling de la filmările pentru „Barbie”. Au îmbrăcat ținute asortate

de Roxana Mirea,

Noile imagini din viitorul film live-action „Barbie” îi arată pe Margot Robbie în rolul lui Barbie și pe Ryan Gosling în rolul lui Ken în timp ce merg cu rolele pe plajă în ținute asortate. Producția este în prezent în desfășurare și se anunță a fi una dintre cele mai interesante lansări din 2023.

Noi imagini cu Margot Robbie și Ryan Gosling de la filmările pentru „Barbie”

Noile imagini de pe platoul de filmare al peliculei „Barbie” îi arată pe Margot Robbie și Ryan Gosling dându-se cu rolele pe plajă. În regia Gretei Gerwig, care a scris scenariul împreună cu partenerul ei Noah Baumbach, producția este în prezent în desfășurare pentru Mattel Films și WB.

Filmul se află în dezvoltare de mai mulți ani și a suportat numeroase piedici creative. În cele din urmă, Warner Bros. a preluat producția, iar Robbie a venit să producă și să joace rolul lui Barbie. Ulterior, Gerwig a fost angajată să regizeze și să co-scrie, iar în octombrie 2021, Gosling a fost confirmat pentru a-l interpreta pe Ken, omologul masculin al lui Barbie. Filmările pentru „Barbie” au început în Leavesden și Los Angeles din primăvara anului 2022, potrivit screenrant.com.

Acum, MRBR Photos a distribuit o serie de imagini noi de pe platoul de filmare, iar acestea îi arată pe Robbie și Gosling mergând cu rolele pe plajă în ținute asortate, cu protecții neon pentru genunchi și coate. În unele dintre imagini, vedetele sunt înconjurate de spectatori de pe plajă, în timp ce în alte instantanee ei doar vorbesc unul cu celălalt.

„Barbie” are premiera în iulie 2023

„Barbie” se anunță a fi una dintre cele mai interesante lansări din 2023. Pelicula se mândrește cu o distribuție plină de vedete alături de Robbie și Gosling, care îi include pe Simu Liu și Ncuti Gatwa, precum și pe Issa Rae și Hari Nef. Zvonurile sugerează că aceștia interpretează versiuni alternative ale lui Ken și, respectiv, Barbie. În plus, se pare că Barbie nu va fi un alt basm simplu, precum filmele animate anterioare ale păpușii.

Filmul va avea acțiunea plasată în ținutul imaginar Barbieland, de unde eroina, o păpușă, este alungată pentru că nu este perfectă și astfel ajunge să treacă printr-o mulțime de aventuri în lumea reală.

Păpușa Barbie a fost creată de Ruth Handler după ce a văzut-o pe fetița ei de doi ani, Barbara, jucându-se cu păpuși de hârtie ca și când acestea ar fi fost niște ființe mature. Ruth și soțul ei, Elliot (fondatorul companiei de jucării Mattel), au dezvoltat proiectul și au lansat păpușa Barbie în 1959. Succesul a fost instantaneu și durează până în prezent, păpușile Barbie generând anual vânzări de peste 1 miliard de dolari și devenind un adevărat simbol cultural.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton