Homepage  / Televiziune

Imagini pe care toată lumea le-a uitat. Cum arătau matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil acum 15 ani. „Nu știu unde s-au dus…”

Imagini pe care toată lumea le-a uitat. Cum arătau matinalii Răzvan Simion și Dani Oțil acum 15 ani. „Nu știu unde s-au dus...”
13

de Andra Stana,

Miercuri, 1 februarie, la aniversarea a 15 ani de dimineţi speciale la Antena 1, echipa Super Neatza a pregătit o ediţie specială. Prieteni dragi din showbiz-ul românesc le-au fost alături lui Răzvan Simion și Dani Oțil pentru a sărbători momente de colecţie, marca Super Neatza. Iată cum arătau matinalii de la Antena 1 în 2008, în momentul lansării emisiunii.

Echipa Super Neatza, 15 ani de dimineţi speciale la Antena 1

Întreaga echipă a matinalului a fost prezentă luni pe platoul Super Neatza şi, împreună, au făcut o retrospectivă a celor mai frumoase momente ale emisiunii, de-a lungul timpului.

Anul acesta am decis ca la 15 ani de Super Neatza să aniversăm împreună cu toată gaşca şi nu oricum, ci cu un super bal. Dacă vă aduceţi aminte, la această vârstă începeau, pe vremea noastră (pentru că deja am ajuns şi în etapa în care putem folosi cuvintele astea) celebrele baluri ale bobocilor, prilej numai bun să inviţi fata care îţi plăcea la dans, să n-ai oră de întors acasă şi tot felul de alte motive de sărbătoare.

Pentru noi, mâine va fi şi un prilej să scoatem de la naftalină imagini de la începuturile noastre în televiziune, să ne amuzăm pe seama colegilor, mai ales că sunt mulţi cei care sunt alături de noi încă de la început şi să le mulţumim telespectatorilor, o dată în plus, că de 15 ani ne răspund la salut, în fiecare dimineaţă”, au declarat Răzvan şi Dani cu o zi înainte de marea aniversare.

Super Neatza_6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Imagini de colecție cu Răzvan și Dani

La ceas aniversar, Răzvan Simion a urcat pe rețelele de socializare mai multe imagini surprinse acum 15 ani. Desigur, din fotografii nu lipsește colegul său, Dani Oțil, alături de care prezintă matinalul de la Antena 1 din 2008 încoace.

Acum 15 ani.”, a scris Răzvan Simion în descrierea postării de pe Facebook.

Așa cum era de așteptat, deși fotografiile din arhiva personală ies la iveală mai greu, acestea fac deliciul publicului. „La mulți ani! Mulțumim pentru toate diminețile frumoase. Cât mai multe emisiuni și să rămâneți tot așa plini de energie și entuziasm.”, „Minunați, atunci și acum! Cei mai buni matinali, ever!” și „La momentul acesta sunteți cea mai bună echipă! Și îl vrem și pe Vlăduț mai des!” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

imagini-de-colectie-cu-razvan-si-dani-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

La rândul său, Dani Oțil a împărtășit cu fanii din mediul online două imagini din tinerețe. „Facem 15 ani de Neatza. Nu știu unde s-au dus… Nici cum… E greu să pui jumate de viață și o sută de oameni într-un caption pe instagram sau fb. Sunt doar recunoscător. Atât.”, a scris vedeta Antena 1.

În ce locuri a filmat echipa matinalului până acum

De-a lungul timpului, echipa matinalului nu s-a dat în lături de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apă sau din aer, au locuit o săptămână într-un mall în scopuri caritabile. De asemenea, şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou exceptional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouă premieră în televiziune. De asemenea, au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Sursa foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton