Homepage  / Vedete româneşti

Imagini emoționante cu vedetele Prima TV și copiii lor, din prima zi de școală. Ce au declarat

Imagini emoționante cu vedetele Prima TV și copiii lor, din prima zi de școală. Ce au declarat
3

de Roxana Mirea,

S-au întors la școală! Vedetele Prima TV, Ioana Maria Moldovan, Irina Gologan, Livia Graur, Georgia Ninu și Daniel Osmanovici, Cove și Cristi Brancu au trăit emoțiile primei zile de școală alături de cei mici. Fie că a fost vorba de clasa 0, clasa a III sau a IV a, emoțiile i-au stăpânit pe părinți și copii, deopotrivă. Prima zi de școală a însemnat emoție, entuziasm și bucurie.

Declarațiile vedetelor Prima TV despre o primă zi de școală superbă

Fiul lui Cove a trecut în clasa întâi, iar prezentatorul de la Prima TV a fost foarte emoționat.

A fost o prima zi de școală de neuitat. Am intrat în clasa întâi. Știți cât de greu e să fii părinte de copil care intră clasa întâi? S-a lăsat cu emoție, cu lacrimi ascunse de ochelari, cu bucurie și inima strânsă”, a declarat Cove.

Cristi Brancu este tare mândru de Tudor, care a trecut în clasa a cincea.

Tudor e copilul care a trăit cu cea mai mare plăcere și ultima zi a vacanței, dar pe 5 Septembrie, a fost cel mai fericit elev, pentru că a trecut în clasa a cincea, cu colegi noi și vechi. Și cu profesori noi (doamna dirigintă e de limba engleză și asta îl bucură foarte mult!) la Little London Internațional Academy. Abia așteptăm să învățam, dar asta nu înseamnă că nu tragem cu ochiul la următoarea vacanța. Până atunci, își povestește experiențele de școlar pe canalul lui de YouTube”, a spus și Cristi Brancu.

„Nici nu știu când și cum a zburat timpul”

Ioana Maria Moldovan a povestit și ea că fiul ei s-a întors cu bateriile încărcate la grădiniță.

„După o vacanță de vară plină, petrecută la mare, munte, la bunici în Ardeal, Andrei s-a întors cu bateriile încărcate și tolba plină de amintiri la grădiniță, grupa mare. Da, am băiat mare! Nici nu știu când și cum a zburat timpul. Prima zi de grădi grupa mare a fost pentru el plină de emoții și de bucuria revederii cu colegii și domna educatoare.

Pentru mine, a fost cu mari emoții, n-am plâns, dar nici mult nu mai aveam. E un nou început, o nouă etapă, iar prima zi este mereu specială, iar prin minunea mea o retrăiesc și eu. Andrei a rămas însă și cu gândul la lumea magică, lumea copiilor AMA, unde a avut parte de experiențe și activități pe măsură. Una dintre ele a fost aceea de a intra în pielea unui pirat ce căuta comoară mult dorită. Așa că, mi-a reamintit că-și dorește că dimineața să meargă la grădi la Târgu-Mureș, iar când termină să se întoarcă acasă la București. Atât de mult i-a plăcut la AMA”, a declarat Ioana Maria Moldovan.

Cum a fost prima zi de școală pentru Irina Gologan și Livia Graur

De asemenea, Irina Gologan a mărturisit că a fost o primă zi de școală foarte emoționantă, mai ales pentru Roa.

Cu toate că, nu mai devreme de anul trecut, am trecut prin aceleași emoții, când Ema a intrat în clasa pregătitoare, emoții uriașe am avut și astăzi. Anul aceasta Roa, mezina noastră, a început școala. A fost o dimineață plină cu de toate: cu zâmbete, cu puțină teamă în priviri, cu balerini care nu se potrivesc cu fustița și tot așa. Cel mai copleșitor a fost însă faptul că până azi Roa nu a știut cine ii va fi învățătoare pentru următorii 5 ani, și de aici și panică generalizată. Dar a trecut repede, pentru că a fost tare încântată de tot ce a găsit la școală: doamna învățătoare, colegii și clasa frumos aranjată. Le urăm mult succes copiilor și profesorilor!”, a povestit Irina Gologan.

 Renata, fiica Liviei Graur, a trecut în clasa a treia.

Astăzi Renata a început clasa a III-a. A fost la fel de emoționată ca în fiecare an, la fel și eu, care îmi amintesc cu mare plăcere de prima zi de școală. Țin minte că îmi pregăteam cu o săptămână înainte rechizitele și hainele pe care urmă să le port. Și Renata a fost încântată să meargă la cumpărături, și-a schimbat ghiozdanul, și-a aranjat penarul și caietele”, a spus și Livia Graur.

Daniel Osmanovici: „Prima zi de școală a fost plină ochi”

Georgia Ninu a devenit nostalgică în ziua în care copiii au început școala și a rugat-o pe mama ei să caute o fotografie cu ea de când era doar o fetiță.

A fost o zi emoționantă. Mi-am amintit de mine și chiar am rugat-o pe mama să caute poză cu prima mea zi de școală.  Mathias, pe de altă parte a fost mai relaxat. Își știa colegii pentru că a fost cu ei și la clasa zero. Cu unii dintre ei se întâlnește aproape zilnic în parcul din cartier. Totul s-a petrecut parcă într-o clipită. Nu știu când am ajuns, când am urcat la clasă. Învățătoarea le-a spus că săptămâna asta va fi mai lejer, dar de săptămâna viitoare intră în pâine. Clasa I înseamnă o altă etapă. Și eu mă bucur că îi pot fi alături. Retrăiesc prin el copilăria mea”, a povestit Georgia Ninu.

Georgia-si-fiulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Prima zi de școală a fost foarte emoțioanntă și pentru Daniel Osmanovici.

Prima zi de școală a fost plină ochi. Ca orice lucru nou vine cu emoții și așteptări și speranțe. Asta am văzut atât la prima oră, la careu, atunci când Radu privea către doamna învățătoare și mai apoi în clasa. A așteptat cu mare nerăbdare prima zi de școală și m-am bucurat tare că am luat parte alături de el la ea. Tea este mare, clasa a V-a, prima zi de gimnaziu a arătat foarte diferit. Altfel de careu, altfel de energie, altfel de relație cu ai ei colegi și dirginte. Mă uităm cum se gândește la orar, la noile sarcini și la cele 15 cărți pe care m-a rugat să i le duc acasă. E frumos, se experimentează, vedem cum vor arata și noile schimbări ale anului școlar”, a mărturisit Daniel Osmanovici.

Sursa Foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton