Homepage  / Vedete / Vedete străine

Imagini virale cu Ben Affleck dormind cu gura deschisă în luna de miere. Explicația se află în contractul prenupțial impus de JLo

Imagini virale cu Ben Affleck dormind cu gura deschisă în luna de miere. Explicația se află în contractul prenupțial impus de JLo
16

de Andra Stana,

Ben Affleck, aflat în luna de miere după nunta recentă cu Jennifer Lopez, a fost surprins într-o ipostază neașteptată. Paparazzi l-au fotografiat din toate unghiurile, iar imaginile au devenit rapid virale.

Ben Affleck (49 de ani) a fost fotografiat în timp ce dormea în timpul unei croaziere romantice pe Sena. Actorul a ațipit stând pe scaun și a fost pozat cu gura larg deschisă.

Affleck și proaspăta lui soție Jennifer Lopez își petrec luna de miere în Paris zilele acestea. Alături de ei în croazieră s-au aflat copiii lor, Seraphina, Violet, Max și Emme, scrie pagesix.com.

Imagini virale cu Ben Affleck dormind cu gura deschisă în luna de miere. Explicația se află în contractul prenupțial impus de JLoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cuplul nu s-a sfiit să își exprime afecțiunea unul față de celălalt în luna de miere. Cei doi au fost surprinși îmbrățișându-se și sărutându-se lângă Palatul Elysée la începutul acestei săptămâni.

În seara precedentă, cuplul a fost văzut în timp ce se bucura de o cină romantică la restaurantul de lux Le Matignon din Paris.

Jennifer Lopez l-a făcut pe Ben Affleck să semneze un contract prenupțial special

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial, așa cum fac multe alte cupluri celebre înainte de a se căsători. Cu toate acestea, acest acord a generat controverse. Și asta pentru că documentul ar include o clauză ieșită din comun, impusă chiar de celebra cântăreața.

Potrivit americanpost.news, JLo l-ar fi pus pe viitorul ei soț să semneze un contract prenupțial deosebit. Ceea ce a atras atenția a fost o clauză specifică ce vorbește despre intimitatea cuplului.

În contract se menționează că cei doi ar trebui să aibă cel puțin patru relații sexuale în fiecare săptămână. Nu se știe încă de ce diva de 53 de ani a fost atât de specifică în acest aspect al documentului.

Nuntă surpriză, în Las Vegas

Affleck, în vârstă de 49 de ani, și Lopez, în vârstă de 52 de ani, și-au surprins fanii la începutul acestei luni, când au dezvăluit că s-au căsătorit la A Little White Chapel din Las Vegas.

Affleck și Lopez s-au cunoscut în 2001, când amândoi au jucat în filmul „Gigli”. Cei doi au început o poveste de dragoste foarte publică și s-au logodit anul următor. Nunta a fost amânată, iar în 2004 s-au despărțit.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton