Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Imaginile adorabile cu Adi Nartea și familia sa la Paris. Ce și-a cumpărat actorul din „Vlad” de la Disneyland

Imaginile adorabile cu Adi Nartea și familia sa la Paris. Ce și-a cumpărat actorul din „Vlad” de la Disneyland
15

de Redactia Tvmania

Adrian Nartea este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi. Succesul lui a venit odată cu lansarea serialului „Vlad” de la Pro TV. Vedeta de 40 de ani, care a participat mai demult la „Fort Boyard”, a fost recent într-o vacanță în Paris. Nartea nu a plecat singur, ci le-a avut alături și pe soția, dar și pe cele două fete ale lor.

Adrian Nartea a recunoscut că excursia la Paris a fost obositoare. Cu toate acestea, actorul din „Vlad” a dezvăluit că tot efortul a meritat. El a explicat și motivul: fetele lui au fost încântate de vacanța pariziană.

„Da, am fost la Paris dar, după Disney și după 3 zile de umblat și dat în toate cele și râsete și distracție și căldură și râsete iar… chiar dacă au fost cozi și mulți pași zilnic, merită cu fiecare zâmbet și uimire pe care o vezi pe fățuca #Marei și a #Petrei și chiar și a Alinei… bine, și a mea! A fost un chin nesimțit pentru că a fost cu multe multe multe zâmbete! #Ciumpis @ #disney #paris”, a scris Adi Nartea pe Instagram.

Adi-Nartea-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Adi Nartea, încântat de ce și-a luat de la Disneyland

La revenirea în țară, Adi Nartea a fost întrebat de un prieten de-ai săi ce anume și-a cumpărat de la Disneyland.

„Când m-a întrebat un bun prieten ce mi-am luat eu de la Disney, i-am spus că o pălărie făcută în Panama. Și apoi m-a întrebat: “păi unde porți tu o pălărie?” Și i-am trimis selfie-ul ăsta… și i-am spus, in Herastrău… noroc că bătea soarele… nu ca azi! 🤪 Zi minunată și cu zâmbete să avem, cu sau fără pălării!”, a mai scris actorul din „Vlad”, pe rețelele de socializare.

Adrian Nartea este căsătorit cu modelul Alina Ferinceac. Cei doi s-au căsătorit în 2014, după patru ani de relaţie. Adi Nartea și Alina s-au cunoscut în anul 2010, în Tunisia, unde au lucrat împreună la un proiect. Ea venea de la Milano, el din România, şi a fost dragoste la prima vedere. După ce proiectul a luat sfârşit, Adrian şi Alina au făcut schimb de id-urile de messenger  şi aşa au început practic relaţia.

Protagonistul serialului „Vlad” și partenera lui de viață, Alina Ferinceac, au împreună două fete, Mara și Petra.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton