Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, două vacanțe de vis. Ce destinații au ales

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, două vacanțe de vis. Ce destinații au ales
10

de Andra Stana,

După câteva zile de vis petrecute în Italia, alături de Mădălin Ionescu, Cristina Șișcanu a plecat alături de familia ei într-o nouă vacanță. De această dată, chiar de Ziua Copilului, vedeta a postat un mesaj pentru fani.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au relaxat în Italia. Vedeta a împărtășit cu fanii ei, zilele trecute, mai multe imagini din locurile de vis pe unde s-au plimbat.

Printre altele, prezentatoarea a mărturisit că a ratat plimbarea cu barca pe lacul Como. „Am rezervat-o pentru ultima zi , însă a plouat și nu s-a mai putut merge”, a explicat soția lui Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, două vacanțe de vis. Ce destinații au alesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

După ce au revenit din vacanța din Italia, au plecat într-o nouă călătorie. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au luat doi dintre copii, pe Filip și Petra, și au mers într-un loc exotic. Cu ocazia zilei de 1 iunie, Cristina Șișcanu a postat în mediul online o imagine de colecție alături de familia sa.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au decis să le facă ziua de 1 iunie specială celor mici. Astfel că au hotărât să meargă în vacanță cu toții.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a postat pe rețelele de socializare o imagine de familie, alături de care a scris și un mesaj pentru toți copiii.

„La mulți ani, copii! Să trăiți fericiti într-o lume pașnică și plină de iubire! ❤️ Vă salutăm din vacanță! 🤩🤩🤩”, ascris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Cristina Șișcanu ar mai vrea un copil cu Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu l-a făcut tată pe Mădălin Ionescu pentru a treia oară. Cei doi au împreună 3 copii, însă doi dintre ei au rezultat din fosta căsnicie a prezentatorului TV.

De curând, Cristina Șișcanu a mărturisit, într-un interviu ciao.ro, că ar mai vrea să fie însărcinată încă o dată. Vedeta a explicat că, dacă nu ar fi fost pandemia, familia lor s-ar fi mărit deja.

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare.

E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton