Homepage  / Vedete româneşti

Imaginile publicate de Alecsandru Dunaev, actorul din serialul „Adela”. „Cât se mai amuză bărbatul la nuntă, neștiind ce-l așteaptă”

Imaginile publicate de Alecsandru Dunaev, actorul din serialul „Adela”. „Cât se mai amuză bărbatul la nuntă, neștiind ce-l așteaptă”
6

de Roxana Mirea,

Fanii serialului „Adela”, de la Antena 1, s-au bucurat să vadă cum iubirea dintre Mihai și Adela prinde contur, în ciuda obstacolelor care le-au tot apărut în cale. Cei doi și-au unit destinele în episoadele trecute, dar asta nu înseamnă că povestea lor s-a terminat. Alecsandru Dunaev, actorul care îl interpretează pe Mihai în serialul „Adela”, a publicat o seria de imagini pe Instagram prin care i-a făcut curioși pe fanii serialului cu privire la viitoarele evenimente.

Imaginile publicate de Alecsandru Dunaev, actorul din „Adela”

Alecsandru Dunaev, actorul care interpretează rolul lui Mihai în serialul „Adela”, de la Antena 1, a publicat o serie de imagini pe Instagram în care apare în costumul de mire al personajului său. Fanii serialului au trecut prin clipe emoționante fiind martori la nunta dintre Adela și Mihai. Totuși, povestea lor nu se oprește aici, iar Alecsandru Dunaev le-a dat de înțeles că peripețiile prin care urmează să treacă cele două personaje de-abia acum încep.

Ah, cât se mai amuză bărbatul la nuntă, neștiind ce-l așteaptă după… Bine, nu e cazul la Mihai și Adela, ei se înțeleg bine chiar și după nuntă, nu? Voi ce credeți?”, a scris Alecsandru Dunaev pe Instagram, în dreptul unei imagini de la filmări.

„Mihai și-a pierdut capul! Bine, putem spune că are în cap numai flori, soare, bucurie, dar la ce s-a întâmplat la nuntă și după… ehei, numai bucuros nu e. Dar poate sunt speranțe de mai bine… Vedem joi!”, a mai scris actorul.

Imaginile-publicate-de-Alecsandru-Dunaev-actorul-din-„Adela-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Alecsandru Dunaev este Mihai Popa în serialul „Adela”

Unul dintre actorii principali din serialul „Adela” este Alecsandru Dunaev. Când a acceptat rolul din serialul de la Antena 1, el aveadeja experiență, acesta jucând anterior în piese de teatru, dar și proiecte publicitare.

Oh, domnul avocat Mihai! Mi-a făcut foarte mare plăcere să-l cunosc pe Mihai. Mihai e un tip extrem de ambițios, ține cu dinții de scopurile sale și n-ar renunța nici în ruptul capului să le ducă la îndeplinire. Mă-nțeleg foarte bine cu Mihai, îi înțeleg fricile, îi găsesc justificări în tot ceea ce face, rezonăm foarte bine. Provocarea mare pentru mine, însă, e când trebuie să-mi asum unele situații pe care n-aș vrea să le trăiască Dunaev vreodată. Dar e o experiență din care am enorm de învățat.

E primul meu proiect de anvergură în televiziune, habar n-aveam ce va fi, cum va fi, cum vor fi oamenii și nu mi-a rămas decât să încerc marea cu degetul. Apa a fost tocmai bună, cei din jur mi-au oferit sprijin, mi-au zis „du-te, că nu te îneci” și ușor, ușor am început să înot”, ne-a spus Alecsandru Dunaev despre personajul lui din „Adela”, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton