Homepage  / Vedete / Vedete străine

Împăcarea anului? Kristen Stewart și Robert Pattison, surprinși din nou împreună!

Împăcarea anului? Kristen Stewart și Robert Pattison, surprinși din nou împreună!

de Redactia Tvmania

În ciuda faptului că relația celor doi a fost cu suișuri și coborâșuri, iar în ultimii ani fiecare a fost pe drumul său, se pare că protagoniștii francizei Saga Amurg sunt mai apropiați ca niciodată și cine știe poate chiar la un pas de împăcare!  

 

Prima oară cei doi au fost văzuți într-un restaurant din Los Angeles în luna Aprilie, iar acum Kristen și Robert au fost din nou surprinși de paparazzi pe străzile din L.A.

Se pare că relația actriței cu fotomodelul Stella Maxwell nu merge extraordinar, iar Robert a rupt logodna cu cântăreața FKA twigs, care i-a fost până în toamna anului trecut parteneră.

„Cei doi încearcă să fie cât mai disctreți, însă cu siguranță este chimie între ei”, a povestit o sursă citată de DailyMail. „Oamenii din jurul lor se întreabă dacă cei doi iau în considerare o posibilă împăcare. Kristen speră că Robert a fost sincer atunci când a declarat că a ierat-o pentru greșeala comisă în trecut în relația lor.”, a completat sursa.

Robert și Kristen s-au cunoscut în 2008 pe platourile de filmare ale peliculei „Twilight”, iar la scurt timp după au început o relație. Decizia de a se despărți i-a aparținut lui Robert, în anul 2013, după ce actrița l-a înșelat cu regizorul Rupert Sanders.

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton