Homepage  / Televiziune

Imperiul Leilor, 18 mai 2022. În ce afaceri surprinzătoare au investit Dan Șucu și Cristina Bâtlan

Imperiul Leilor, 18 mai 2022. În ce afaceri surprinzătoare au investit Dan Șucu și Cristina Bâtlan
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Imperiul Leilor” a fost difuzată aseară, 18 mai 2022, la Pro TV. Noi concurenți au venit în fața leilor pentru a-i convinge să investească în afacerile lor. Iată ce concurenți i-au convins pe Dan Șucu și Cristina Bâtlan să investească.

În ce afaceri au investit Dan Șucu și Cristina Bâtlan la Imperiul Leilor, 18 mai 2022

A fost o seară de succes pentru câțiva antreprenori care au venit ieri, 18 mai 2022, în Imperiul Leilor. Dan Șucu și Cristina Bâtlan au oferit sprijin financiar unor business-uri cu potențial.

Clara Pisuc și Emanuel Grama le-au propus leilor asocierea într-un business care rezolvă problemele pe care le întâmpinăm în locuință – o platformă online care pune la dispoziția clienților instalatori, tâmplari, lăcătuși și alți meșteri. Dan Șucu a fost de acord să finanțeze afacerea celor doi și să le ofere 50.000 de euro în schimbul a 25% din companie. „Dacă asta nu iese, ai 23 de ani și nici eu nu sunt chiar așa bătrân ca să nu reușim să facem alta, pentru că sunt convins că poți”, i-a spus Dan Șucu lui Emanuel, impresionat fiind de calitățile lui de antreprenor.

Emanuel-Grama-si-Clara-Piscu-Imperiul-LeilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

După ce a stat 4 ani în concediul de creștere a copiilor, Cătălina Coman a venit în Imperiul Leilor cu o idee pe care a dezvoltat-o imediat după ce a devenit mamă – haine pentru cei mici, croite chiar de ea. Cristina Bâtlan s-a oferit să-i fie mentor și investiția de 20.000 de euro pe care a cerut-o pentru 25% din acțiuni.

Catalina-Coman-Imperiul-LeilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 5

Porțile Imperiului se vor deschide pentru ultima dată în acest sezon, săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton