Homepage  / Știri / Televiziune

„Imperiul leilor”, sezonul 3. Pro TV a anunțat că au început înscrierile. Cine poate participa

„Imperiul leilor”, sezonul 3. Pro TV a anunțat că au început înscrierile. Cine poate participa

de Andra Stana,

Au început înscrierile pentru sezonul 3 „Imperiul Leilor”, emisiune difuzată de postul Pro TV. Antreprenorii care vor să-și vadă visul cu ochii pot aplica pe site-ul imperiulleilor.protv.ro.

Creatori, inventatori sau antreprenori, tineri pasionați și cu viziune, pot ajunge să negocieze finanțarea vieții lor în sezonul 3 al show-ului. Cei mai de succes lideri de business din România vor intra în Imperiul leilor pentru susține business-uri care au nevoie de finanțare. Au fler, experiență, răbdare și mulți bani de investit, însă doar în afacerea potrivită.

Dacă ai o idee sau un business în care crezi și are nevoie de finanțare pentru a deveni realitate, vino în Imperiul Leilor.

Mai mult de 50 de antreprenori au primit finanțare în sezonul 2 „Imperiul leilor”

În cel de-al doilea sezon al show-ului Imperiul Leilor, ediție cu ediție, leii au scos la lumină afaceri spectaculoase, proiecte pentru o lume mai bună, au descoperit copii geniali, tineri care au oferit adevărate lecții de viață și care ne-au demonstrat că lumea se schimbă într-un ritm amețitor, că orice este posibil dacă poți să visezi, să crezi în tine și în lumea de azi.

Peste 100 de antreprenori au primit șansa de a-și prezenta afacerea în fața leilor. În sezonul anterior, 54 dintre ei au reușit să-i îmblânzească și să le devină parteneri.

Citește și:

Musty de la Survivor se iubește cu o fostă Războinică. „O să ne căsătorim”

Radu Vâlcan, adevărul despre plecarea de la Antena 1 la Pro TV: „Acolo am ajuns după negocieri”

Megan Fox a pozat goală alături de iubitul ei, Machine Gun Kelly

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton