Homepage  / Nu rata!

În această seară, Comedy Central difuzează ultimul episod din „Comedy Club”

În această seară, Comedy Central difuzează ultimul episod din „Comedy Club”

de Redactia Tvmania

Costel, Toni Andrei și Dan Badea pun punctul pe i în ultimul episod din sezonul doi al serialul „Comedy Club”.

comedy-club_dan-badea_pe-scena

Primul vorbește despre începuturile standup-ului în România, al doilea despre sex, religie și trafic, iar al treilea discută egalitatea oamenilor în fața lui Dumnezeu. Cu astfel de subiecte grele, dar tratate cu haz, încheie Costel, Toni Andrei și Dan Badea al doilea sezon al îndrăgitului serial „Comedy Club”. Al zecealea și ultimul episod se difuzează luni, 28 noiembrie, de la ora 22.00, în exclusivitate pe Comedy Central.

Cel mai mare comediant mic și cel mai mic comediant mare, Costel vorbește despre viața de stand-up pentru telespectatorii de acasă al căror râs îl „simte” deja. Dar publicul nu a fost atât de interesat de la bun început. „Acum ceva vreme, am fost invitat să fac un spectacol de stand-up comedy la Câmpina, nu în Câmpina, ci în afara orașului, într-un loc unde erau un hotel, un restaurant și o discotecă. Clar se întâmplau lucruri neortodoxe pe acolo. Trebuia să fac în discotecă la ora 12 noaptea. Și am ajuns acolo, în locație, la 11.30, și era plin de puști câmpenineni, care erau acolo muci de beți, habar n-aveau cine sunt și dansau pe house”, rememorează Costel, care apoi a aflat că era invitat-surpriză. S-a lăsat cu insulte urlate de public și cu copilași care îi bruiau show-ul, vorbind la telefon mai tare decât vorbea el la microfon și spunându-le prietenilor să nu mai vină la discotecă: „E unul, un agarici aicea, îmbrăcat urât, vorbește tâmpenii, cred că-i ceva întâlnire PDL tineret”. În plus, erau și foști deținuți la discotecă, iar, la primele cuvinte ale lui Costel, i s-au adresat ceremonios – „Dă-te jos, că te taaaai!”

Corporatist ziua și standuper noaptea, Toni Andrei ia la bani mărunți sexul, religia și traficul din București, începând cu primul, „ca să terminăm repede. Asta a fost”. Împlinind recent 30 de ani, comediantul a ajuns la o concluzie: „Obișnuiam să fiu gras, bine, încă sunt gras, și abia la vârsta asta mi-am dat seama cât de gras sunt”. Revelația a venit aflându-se la mare, în timp ce un peștișor îi dădea ture, căci „se prinsese în câmpul lui gravitațional”.

Cât despre Dan Badea, și el intră direct în subiecte cu miză mare, de pildă, egalitatea oamenilor în fața lui Dumnezeu.  „Orice am mânca, iese la fel. E un subiect sensibil, dar așa e la standup. Că mănânci pufuleți sau icre negre, același lucru iese, așa suntem toți egali. M-a fascinat mereu chestia asta. Ați mâncat înghețată din aia, albă și pufoasă? Cum de se transformă în chestia aia? Ceva e greșit”, subliniază Dan Badea.

Al zecelea și ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului Comedy Club poate fi urmărit luni, 28 noiembrie, de la ora 22.00, în exclusivitate pe canalul Comedy Central.

Din distribuția serialului produs de casa de producție Frame mai fac parte Toma Alexandru, Alexandru Mocanu, Micutzu, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Radu Bucălaie, Raul Gheba, Sergiu Bojog, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Sergiu Floroaia și Teo. Numerele incluse în Comedy Club sunt originale, dezvoltate într-un scenariu propriu de către artiștii români de stand-up, au relevanță socio-culturală și tratează cu umor contextul local.

În primăvara lui 2017, Comedy Central a anunțat pentru România, în exclusivitate, difuzarea celui de al treilea sezon al serialului Comedy Club.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton