Homepage  / Vedete / Vedete străine

În căutarea noului James Bond. Cine sunt actorii care-și doresc rolul celebrului agent 007

În căutarea noului James Bond. Cine sunt actorii care-și doresc rolul celebrului agent 007

de Mioara Tronaru,

De-a lungul timpului, mulți actori, și chiar actrițe, au visat la rolul celebrului agent James Bond, mare amator de Martini, costume impecabile și femei frumoase, și cel care a rezolvat cu eleganță numeroase crize mondiale.

Acum, când Daniel Craig a pus costumul în cui după ultima sa apariție în „Nu e vreme de murit” (2021), este momentul perfect ca cei care-și doresc în continuare rolul să-și facă auzită vocea.

[toc]

Cine vrea să fie Bond, James Bond

În amintirea bunicului…

Dwayne Johnson. Sursa foto: Hepta

Cel mai nou pretendent pe lista celor care vor să preia rolul James Bond este Dwayne „The Rock” Johnson. Iar actorul are și o motivație personală: bunicul său, Peter Maivia, a interpretat unul dintre negativii din „A doua şansă”, filmul din 1967, în care Sean Connery era deținătorul rolului principal.

„Da, bunicul meu a fost un adversar al lui Bond. Este foarte-foarte tare. Mi-ar plăcea să-i calc pe urme și să fiu viitorul James Bond. Nu vreau să fiu un negativ. Trebuie să fiu Bond”, a declarat The Rock în Esquire.

Ceva vechi, ceva nou, ceva… diferit

John Boyega. Sursa foto: Hepta

Nici John Boyega nu se teme de James Bond, dar are o condiție: numai dacă Steve McQueen va fi în spatele camerei. Actorul din altă serie de succes, „Star Wars”, are o viziune personală asupra acestui subiect.

„Noi am putea arăta ceva diferit. Ar rămâne acea sofisticare. Pentru că, vedeți, James Bond trebuie să rămână James Bond. Dar am putea face ceva diferit cu asta”, a explicat John Boyega la MTV News.

Un James Bond cu dragoni?!?

Emilia Clarke. Sursa foto: Instagram

După ce ai fost „mama dragonilor” mai ai nevoie de un „permis de ucis”? Emilia Clarke, vedeta din „Urzeala tronurilor” și-a lăsat și ea punga la coada cu James Bonzi. Fosta Daenerys Targaryen a declarat într-un interviu pentru Daily Star: „Am o mulțime de vise neîmplinite. Mi-ar plăcea să joc James Bond!”. În plus, Emilia Clarke are și o sugestie pentru restul distribuției: „Partenerul meu masculin ar trebui să fie Leonardo DiCaprio, fără nicio îndoială”.

Unii și-au făcut poster…

Emilia Clarke nu e singura actriță care visează la Bond. Încă din 2016, Gillian Anderson s-a prezentat voluntar să fie noul James Bond, adică… Jane Bond. Și, pentru asta, fosta vedetă din „Dosarele X” a postat pe Twitter un montaj foto cu ea însăși pe afișul filmului.

Postarea era de fapt un răspuns la numeroșii internauți care-o nominalizau pentru a fi noul Bond. Iar Gillian Anderson le-a răspuns încântată: „Mulțumesc pentru voturile voastre. Îmi pare rău, nu știu cine a făcut acest poster, dar îl ador! #Next Bond”.

Alții și-au ratat șansa

Hugh Jackman. Sursa foto: Instagram

Pentru că Daniel Craig s-a tot fâțâit ba că joacă, ba că nu mai joacă, odiseea căutării noului Bond are deja ștate vechi. Din 2015, datează și regretele lui Hugh Jackman. Interpretul lui Wolverine a declarat într-un show TV australian că se vede destul de bine în pielea agentului secret 007.

Invitat la The Project, Hugh Jackman a dezvăluit că, de fapt, i-a fost propus rolul James Bond înainte ca Pierce Brosnan să-i predea ștafeta lui Daniel Craig. Dar el nu a putut accepta pentru că filma la „X-Men 2”. Dar, în 2015, actorul australian se gândea foarte serios la acest rol.

Și Cillian Contra

Cillian Murphy. Sursa foto: Instagram

Ei, sunt și unii care nu țin neapărat să intre în costumul lui James Bond. Când Daniel Craig a anunțat că părăsește franciza, printre numele vehiculate pe internet s-a aflat și cel al lui Cillian Murphy. Dar actorul din „Peaky Blinders” a declarat pentru GQ că, desigur, e onorat de nominalizare, dar nu e ceea ce își dorește.

„Toate aceste zvonuri sunt o mană cerească pentru casele de pariuri. Și imediat ce mai apare vreunul la televizor îmbrăcat în smoking, toate pariurile merg către el. Sunt foarte onorat de faptul că a intrat și numele meu în discuție, dar, cu toată sinceritatea, eu cred că James Bond ar trebui interpretat de o femeie”, este de părere Cillian Murphy.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton