Homepage  / Vedete româneşti

În ce condiții revine Horia Brenciu la Vocea României? „Eu singur?! Niciodată!”. EXCLUSIV

În ce condiții revine Horia Brenciu la Vocea României? „Eu singur?! Niciodată!”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Când toate drumurile duc la „Vocea României”... nu ai cum să te împotrivești! Iar Horia Brenciu revine în show după o absență de doi ani. Îl vom vedea din toamnă, la Pro TV, nu singur însă... căci producătorii au pregătit o surpriză.

Din această săptămână încep filmările pentru cel de-al 11-lea sezon al emisiunii „Vocea României”, de la Pro TV. Iar Horia Brenciu abia așteaptă să împartă scaunul de antrenor cu Theo Rose, cea care și-a revenit rapid după ce pe 14 iunie a devenit mămică. De altfel, Horia a fost printre primele vedete care au confirmat sarcina artistei și care a dat și primele detalii la nașterea lui Sasha Ioan. „Vocea României” nu este prima lor colaborare, căci cei doi au înregistrat și o piesă împreună, iar Theo Rose a fost prezentă și la concertele lui Brenciu de la Sala Palatului.

Mai multe detalii, imediat!

Din nou, la „Vocea României”… a 5-a oară mai precis. Cum vei ocupa scaunul de antrenor… singur sau există vreo surpriză?

Au fost, pe rând, anii 2011, 2012, 2013, 2019 și acum, 2023. Am câștigat de două ori titlul și pofta asta, de a-ți aplauda concurentul care ridică trofeul este de neoprit.

Eu singur?! Niciodată! Viața mi-a arătat că alături de prieteni e mai bine să împarți și muzica, și scena, și… podcasturile. Voi fi alături de Teodora Maria Diaconu aka Theo Rose! Asta înseamnă că voi fi alături și de Sasha, fiul ei! Și de tatăl, Anghel Damian! În fine, alături de tot „Clanul”…  

Cum a fost să urmărești emisiunea din calitatea de telespectator? Presupun că te-ai uitat la sezonul trecut… și prespun că ai observat cum ai tot fost pomenit de ceilalți antrenori, chiar și când nu ai fost prezent…

E adevărat că anul trecut am sughițat de mai multe ori. Cred că m-au pomenit cu drag… Cu fiecare dintre ei am multe amintiri. Singura excepție a făcut-o Denis (n.r. Denis The Motans). Cu el nu am avut niciun tip de colaborare. Timpul nu e pierdut. Doar vine Sala Palatului, în noiembrie…

Până la urmă, cât de bine te înțelegi tu cu Tudor Chirilă? Schimburile voastre de replici, din sezoanele anterioare, sunt deja virale în online…

Doar schimburile verbale?! (râde) Vocea României este un loc foarte ofertant de dezbatere, iar lui Tudor îi place să se joace…

Care sunt curiozitățile mezinilor tăi, Mina și Toma, apropo de acest show? Preuspun că vor veni la filmări…

Sigur, dacă vor avea timp… Taberele, campionatele de baschet, cursurile de la Academia de Arte Horia Brenciu, înotul, colegii lor de la școala nouă și celelalte aventuri cotidiene ale familiei Brenciu, sper să lase puțin loc și pentru filmările de la „Vocea”…  Oricum, Mina e fan Theo Rose. Nici nu concepe să nu stea în primul rând.

Ce vă place să faceți cel mai mult când sunteți împreună? Din postările tale reiese că vă distrați pe cinste… ;

Ceea ce postez este infim față de tot ce se întâmplă cu noi… Mina se filmează singură pentru vlogul ei, de ceva timp, iar Toma parcă este conectat direct la centrala de la Cernavodă. Într-o bună zi, energia lui va salva, cu siguranță, România!

horia-brenciu-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Vara e în toi, chiar dacă ești implicat în multe proiecte. Care sunt planurile de vacanță? Pe unde veți mai ajunge?

Platoul de la Vocea Romaniei va fi „destinația mea principală de vacanță”! În pauze: „Mă-ntorc la tine, iar și iar… Mareee neagră!”. Iar în clipele rămase, filmez „LUCRURI SIMPLE”, podcastul meu care a ajuns la sezonul 4. Pe scurt, va fi o vară cu muuult cântec.

Revenind la TV, entertainment-ul rămâne specialitatea ta… de vreo 30 de ani încoace, de când ai prezentat Robingo. Cum percepi tu divertismentul de pe micul ecran, din prezent?

„Micul ecran” e peste tot! Sau totul e pe micul ecran… Așa mi se pare. E interesant. De-a lungul celor 30 ani, de când am început aventura mea pe sticlă, am înțeles că specialitatea mea e, de fapt, bucuria publicului și crede-mă, pentru asta, mă perfecționez la fiecare emisie sau concert. Asta voi urmări și la concertul aniversar de la Sala Palatului, de pe 24, 25 și 26 noiembrie, când o să am, așa cum îmi spunea un coleg din big band-ul meu, cel mai nebun playlist cu cei mai surprinzători invitați.

horia-brenciu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Foto: Pro TV; Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton