Homepage  / Vedete / Vedete străine

În ce mai joacă cele mai populare actrițe ale tinerei generații din Turcia

În ce mai joacă cele mai populare actrițe ale tinerei generații din Turcia

de Redactia Tvmania

Câteva dintre cele mai populare actrițe ale momentului în Turcia au planuri mari pentru anul acesta. Aflați în ce proiecte mai sunt implicate frumoasele actrițe Demet Ozdemit, Ayça Ayşin Turan, Ozge Yagiz, Hande Erçel, Serenay Sarıkaya, Ebru Șahin și Esra Bilgiç.

 

Demet Özdemir (29 de ani)

De unde o știm: „Vis de iubire”, „Prizoniera destinului”, „Camera 309”

Proiect nou: Încă nu a bătut palma pentru un nou serial. După terminarea filmărilor la “Prizoniera destinului” („Doğduğun Ev Kaderindir’), Demet și-a luat o binemeritată vacanță alături de iubitul ei, cântărețul și omul de televiziune Oğuzhan Koç (35 de ani). Cei doi au ales orașul Fethiye de pe malul Mării Egee, o stațiune aflată între Marmaris și Antalya. Serialul “Prizoniera destinului” a fost difuzat în Turcia la postul Tv8 între 25 decembrie 2019 – 12 mai 2021. La noi postul Kanal D a difuzat la începutul acestui an primul sezon al producției dramatice în care Demet îi dă replica lui Ibrahim Çelikkol și cu siguranță va aduce și cel de-al doilea sezon.

Pasiuni: Călătoriile, fitnessul, moda, campaniile publicitare la diferite produse cosmetice și pisicile.

https://www.instagram.com/p/CQY84jSLCoL/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ayça Ayşin Turan (28 de ani)

De unde o știm: Din serialul fantastic „The Protector” (2018-2020), în care i-a dat replica lui Çagatay Ulusoy timp de 4 sezoane și din Meryem (serial care a fost difuzat de Kanal D), dar și din Trandafirul negru.

Proiect nou: Ayça Ayşin Turan a revenit pe micile ecrane turcești, din 15 iunie, la postul Star TV, în serialul “Ada Masalı” (“Poveste de pe insulă”), o comedie romantică, ale cărei filmări au loc în prezent în Sıgacık, un pitoresc orășel la mare din Izmir. In Producția, realizată de compania Ay Yapım (“Dragoste infinită”), ea face pereche Alp Navruz (“Ține-mă de mână!”).

În “Ada Masalı” îi dă viață lui Haziran, o femeie de succes, ambițioasă, obișnuită cu viața la oraș, care își dorește foarte mult să lucreze în Tokyo.

Ea este trimisă de către șefi pe insula Kırlangıç, unde trebuie să se obișnuiască cu un stil de viață total diferit de cel la care visa. În Kırlangıç, ea îl cunoaște pe omul bun la toate de pe insulă, Poyraz (Alp Navruz), un bărbat care iubește natura și care a stat mereu departe de tumultul marilor orașe. Cei doi sunt firi total opuse, dar asta nu-i împiedică să se îndrăgostească unul de celălalt. 

Pasiuni: Kickboxing, fitness, fotografiatul, călătoriile, modellingul, vioara (a studiat-o în copilarie)

https://www.instagram.com/p/CQyGTlvhoes/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ozge Yagiz (24 de ani)

De unde o știm: „Jurământul”, serial transmis în prezent de Happy Channel, în care face pereche cu Gökberk Demirci. Cei doi s-au îndrăgostit la filmări și au anunțat la sfârșitul anului trecut că urmează să se căsătorească.  

Proiect nou: Sezonul 3 al serialului “Jurământul” (“Yemin”) s-a terminat la turci pe 27 iunie, urmand ca cel de-al patrulea să aibă premiera în luna septembrie. Așa că Ozge se va întoarce cât de curând pe platourile de filmare. În pauzele de la “Jurământul” a mai jucat într-un serial, “Sol Yanım”. Acesta a fost difuzat în Turcia între 26 noiembrie 2020 – 17 februarie 2021 și a avut doar 12 episoade.

Pasiuni: Modellingul.

https://www.instagram.com/p/CQi59iIrtrz/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Hande Erçel (27 de ani)

De unde o știm: Perla neagră, în care i-a dat replica lui Tolgahan Sayișman. 

Proiect nou: În prezent se află într-o vacanță de la filmarile serialului “Sen Çal Kapımı” (“Bați la ușa mea”). Producția a revenit la postul turcesc Fox din 9 iunie cu sezonul al doilea. În această comedie romantică vândută în peste 45 de țări partenerul lui Hande este actorul Kerem Bürsin.

Pasiuni: Influencer pe Instagram (are 20 de milioane de urmăritori și a fost premiata pentru acest lucru la Social Media Awards Turcia), acțiunile caritabile (este Ambasador al Bunăvoinței pentru Asociația „Viața fără cancer”). Mama actriței și-a pierdut viața în lupta cu cancerul la începutul anului 2019.

https://www.instagram.com/p/CPvcLZwgitL/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Serenay Sarıkaya (29 de ani) 

De unde o știm: A jucat în Yaman alături de Çagatay Ulusoy, care de altfel a fost și iubitul ei la vremea respectivă.

Proiect nou: Netflix va realiza anul acesta încă un serial pentru Turcia, al cărei protagonistă va fi Serenay. Producția se numeste “Șahmerant”, însă deocamdată nu se știu prea multe detalii despre începerea filmărilor sau poveste. Conform dizioyuncu.com, partenerul lui Serenay va fi Burak Deniz, iar serialul va avea premiera în 2022. 

Pasiuni: Modellingul (a ieșit pe locul doi la Miss Turcia în 2010), campaniile publicitare.

https://www.instagram.com/p/CQdgAHsNQcF/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ebru Șahin (27 de ani)

De unde o știm: O vedem în prezent la Kanal D în serialul de succes “Hercai” și a mai apărut în “Mireasa din Istanbul”.

Proiect nou: Ebru Șahin va fi protagonista unui serial care va fi difuzat la toamnă tot de ATV (la ATV a fost difuzat la turci și „Hercai”). Producția va fi una istorică, si va fi realizată de echipa responsabilă pentru cunoscutele „Putere și glorie” („Diriliş: Ertuğrul”, cu Engin Altan Düzyatan) și „Kuruluş: Osman”, cu Burak Özçivit în rolul principal.

Numele noului serial este „Destan’, iar filmările ar urma să debuteze în iulie în centrul Turciei, în zona orașului Konya. Acțiunea serialului este plasată în secolul al IX-lea, în stepele Asiei Centrale, înainte ca turcii să treacă la Islam.

Protagoniștii vor fi o fată orfană dintr-un trib de munte – rol pentru care a fost aleasă Ebru Șahin – și băiatul unui han (actorul care va interpreta principalul rol masculin nu a fost anunțat încă, negocierile fiind încă în desfășurare).

Pasiuni: Călătoriile, în special cele alături logodnicul ei, baschetbalistul Cedi Osman. 

https://www.instagram.com/p/CQtaLy2NAph/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Esra Bilgiç (28 de ani)

De unde o știm: Din “Putere și glorie”, serial difuzat de Prima TV în trecut pentru o scurtă perioadă. 

Proiect nou: Cel mai recent proiect tv al ei, serialul de actiune “Ramo” (în care a făcut pereche cu Murat Yıldırım) s-a terminat în țara de orgine pe 16 aprilie. Esra va începe în curând, alături de Uğur Güneş (“Mă numesc Zuleyha”) filmările la o nouă producție, „Kanunsuz Topraklar”/ “Pământuri fără lege”, care va fi difuzată de FOX Turcia la toamnă, anunță gursesgazetesi.com. Producția a cărei acțiunea are loc în anii ’40, prezintă povestea de iubire dintre un miner și fiica proprietarului minei la care acesta lurează. 

Pasiuni: Călătoriile, modellingul, campaniile publicitare (e ambasadoare a echipei de cricket pakistaneze Peshawar Zalmi).

https://www.instagram.com/p/CQbO8_7jwKZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton