Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

În ce relații au rămas Cove și Adela Popescu, după ce el a plecat de la „Vorbește lumea”: „Am fost, suntem şi rămânem…”

În ce relații au rămas Cove și Adela Popescu, după ce el a plecat de la „Vorbește lumea”: „Am fost, suntem şi rămânem...”
10

de Redactia Tvmania

Cove este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. În septembrie, vedeta de 47 de ani și-a dat demisia de la PRO TV (după șase ani de „Vorbește lumea”) și s-a întors la Prima TV, post cu care mai colaborase în trecut. Cove a mărturisit recent care e relația sa cu Adela Popescu, acum că a trecut ceva timp de la decizia de a părăsi emisiunea pe care o prezentau împreună.

În ce relații au rămas Cove și fosta lui colegă de platou

Cove a fost prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” din 2015 (când l-a înlocuit pe Răzvan Fodor) până în toamna lui 2021. O bună perioadă de timp a avut-o alături pe Adela Popescu. Cât timp au fost co-prezentatori ai show-ului de la Pro TV, ei s-au înțeles foarte bine. Recunoaște chiar fostul coleg de platou al Adelei.

Adela Popescu si Cove – Vorbeste lumeaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cu toate că nu mai sunt la același post TV, Cove și Adela au o relație bună.

„Am fost, suntem şi rămânem prieteni. Adela este o parteneră excelentă de prezentare. Am rămas în relaţii foarte bune cu toate fostele mele colege şi, în măsura în care timpul ne permite, îmi va face o plăcere imensă să ne revedem la o cafea şi un pahar de… vorbă”, a mai spus el pentru OK! Magazine.

De ce a ales să se mute la Prima TV

Din 13 septembrie, Gabriel Coveșeanu este moderatorul „Flash Monden”. El prezintă emisiunea alături de Diana Bart. Cei doi apar pe micul ecran de luni până vineri, de la 19.30, şi duminică, la aceeaşi oră, la Prima TV.

Întrebat referitor la motivul care l-a convins să se întoarcă la Prima TV, Cove a vorbit despre oamenii de acolo. De asemenea, prezentatorul a menționat că îi place să lucreze alături de noua sa echipă.

„Echipa. Şi faptul că îmi doream altceva pentru mine. Iar oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă”, a mai declarat el.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton