Homepage  / Seriale coreene

În curând, la Netflix: Cele mai așteptate seriale coreene

În curând, la Netflix: Cele mai așteptate seriale coreene

de Mioara Tronaru,

Și în 2023, Netflix și-a propus să fie „sediul central” pentru iubitorii serialelor coreene. Pentru perioada imediat următoare, platforma a anunțat mai multe producții care vor fi disponibile în curând. Până la hituri precum „Sweet Home”, „All of Us Are Dead” sau „Squid Game”, de la care așteptăm anul acesta sezonul al doilea, vedeți mai jos ce ne-a pregătit în perioada următoare gigantul de streaming.

„The Interest of Love

Premiera: 26 ianuarie

Producția este o dramă romantică realistă, care urmărește patru tineri, angajați ai unei bănci, prinși în mrejele iubirii. Distribuția e condusă de actorul Yoo Yeon-Seok, pe care-l știm din primul sezon al serialului „Dr. Romantic” (2016) și care are două premii pentru prestația sa din „Mr. Sunshine” (2018).

„The Interest of Love” este o producție JTBC, de 16 episoade, care rulează deja în Coreea de Sud. Serialul a început pe 21 decembrie 2022 și se va termina pe 9 februarie 2023, postul local difuzând câte două episoade pe săptămână. Netflix este numai distribuitor, iar la noi, va avea premiera pe 26 ianuarie.

„Love to Hate You”

Premiera: 10 februarie

Titlul însuși este relevant. „Love to Hate You” este evident o comedie romantică construită pe structura „enemies to lovers”. Ea este o avocată căreia îi displace profund să piardă în fața bărbaților, el este un actor pe culmile gloriei care nu are deloc încredere în femei. Întâlnirea dintre ei se va lăsa cu scântei.

În rolurile principale îi vom vedea pe Kim Ok-vin (pe care-o știm din „Arthdal Chronicles”) și Teo Yoo (care-a apărut și el în „Arthdal Chronicles”, dar și în multipremiatul „Decision to Leave”).

„Love to Hate You” este o producție originală Netflix, care va intra pe platformă pe 10 februarie.

„Crash Course in Romance

Premiera: 11 februarie

Este vorba tot despre o comedie romantică, de data asta protagoniștii fiind o fostă atletă care-a renunțat la carieră în favoarea familiei și un instructor care-a devenit atât de bun și de bogat încât s-a transformat într-un tip complet indiferent cu cei din jur. Cele două personaje principale sunt aduse la viață de actorii Jeon Do-yeon și Jung Kyung-ho. Jeon Do-yeon a câștigat în 2007, la Festivalul de la Cannes premiul pentru cea mai bună interpretare feminină, pentru filmul „Secret Sunshine”. Pe Jung Kyung-ho, l-am putut vedea în „Prison Playbook”, „Crash Landing on You” sau „Hospital Playlist”.

„Crash Course in Romance” este o producție tvN, care-a avut premiera la ei pe 14 ianuarie. La noi, Netflix va pune la dispoziția abonaților serialul din 11 februarie.

„The Glory” – Partea a doua

Premiera: 10 martie

Pentru cei care-au văzut prima parte din serial, destul de enervantă decizia Netflix-ului să facă așa o pauză în mijlocul acțiunii. Pentru cei care n-au văzut încă „The Glory”, trebuie să știți că e un serial dramatic, chiar cu accente de thriller, care urmărește răzbunarea unei femei care-a fost în adolescență victima violenței școlare. Prima parte abia pune în scenă structura destul de elaborată a răzbunării acesteia. Serialul e foarte intens și s-a bucurat de audiențe mari și de elogiul criticilor. Distribuția e condusă de Song Hye-Kyo, pe care-am mai văzut-o în „That Winter, the Wind Blows” (2013), „Descendants of the Sun” (2016) sau „Encounter” (2018).

„The Glory” este o producție Netflix. Prima parte a fost lansată pe platformă pe 30 decembrie 2022, iar partea a doua este programată pentru 10 martie 2023.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton