Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

În ediția de astăzi a show-ului culinar „Cine-i chefu’?”, îi vom vedea la cratiță pe Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

În ediția de astăzi a show-ului culinar „Cine-i chefu’?”, îi vom vedea la cratiță pe Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu
3

de Redactia Tvmania

Pe Raluca Bădulescu și pe Cătălin Botezatu îi leagă o prietenie de peste 20 ani, vedetele fiind de nedespărțit, atât în viața de zi cu zi, cât și în emisiunile televizate sau la evenimentele mondene. În ediția de astăzi a celui mai delicios show culinar, „Cine-i chefu’?”, difuzat de la ora 17.00, la Kanal D, cele două vedete fac echipă pentru a demonstra tuturor că moda și gastronomia pot face casă bună împreună.

Cine-i Chefu’ – Raluca Badulescu si Catalin BotezatuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Fire competitivă, Raluca Bădulescu intră rapid în joc și îl coordonează pe colegul ei de echipă, Cătălin Botezatu, la fiecare pas. Un moment mai delicat le va știrbi comunicarea celor doi, atunci când designerul va da pe răzătoare un ingredient, iar Raluca îl va pune în dificultate pe acesta:

„N-ai apucat bine răzătoarea, îți vei rade și degetele”.

Sătul de explicațiile interminabile ale colegei de echipă, Cătălin Botezatu explodează.

Tot în ediția de astăzi, Cătălin Botezatu va face dezvăluiri senzaționale, legate de stilul lui de viață, despre abilitățile lui de bucătar și de priceperea lui în arta gastronomică.

Ce echipă va câștiga la „Cine-i chefu’?” veți putea afla urmărind ediția de astăzi, începând cu ora 17.00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton