Homepage  / Articole

În finala “Dansez…” se dau peste 100.000 de euro

În finala “Dansez…” se dau peste 100.000 de euro

de Redactia Tvmania

Cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” ia sfârşit vinerea aceasta, începând cu ora 20.30, la Pro Tv. Va fi o ediţie tensionată, pentru că în ring se vor afla cele mai bune echipe rămase în concurs: Corina Bud şi Edy, Roxana Ionescu şi Ştefan şi Lavinia şi Decebal.

După multe accidentări şi momente de cumpănă, finaliştii îşi vor disputa, vineri, marele premiu de 60.000 de euro şi trofeul visurilor. Va fi ultima, dar cea mai importantă luptă din punct de vedere al dansului pe care cele trei perechi o vor avea de dat în faţa telespectatorilor.

Dansurile din ultima ediţie “Dansez pentru tine” vor fi dans contemporan în ploaie şi un alt dans, la alegere din cele dansate în cele şase ediţii din acest sezon. Juriul va nota în mod special dansul în ploaie, acesta fiind primul dans din competiţie. Cei patru juraţi vor să vadă care e evoluţia perechilor şi cine merită să plece acasă cu premiul cel mare.

Însă nu juriul va avea ultimul cuvânt, ci publicul, care trebuie să-şi voteze echipa preferată prin sms. Premiul cel mare, în valoare de 60.000 de euro, este urmat de locul II- premiat cu 20.000 de euro- şi de locul III- premiat cu 15.000 de euro. Pe lângă premiile oficiale, organizatorii au anunţat că vor acorda şi alte premii substanţiale, care vor fi o surpriză pentru toată lumea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton