Homepage  / Nu rata!

În iulie, la Disney

În iulie, la Disney

de Redactia Tvmania

O lună plină de aventuri se anunță la Disney Channel și Disney Junior.

 

Disney Channel

Anne și prietenii ei droizi se întorc în sezonul 3 al serialului “Annedroizi”

Annedroizi

Cel de-al treilea sezon al serialului “Annedroizi” prezintă întoarcerea lui Anne și a prietenilor săi Nick și Shania care au parte de noi aventuri și experimente împreună cu prietenul lor robot, Pal care este hotărât să devină un copil adevărat. În acest sezon, mama lui Nick îi interzice acestuia să meargă în curtea de gunoaie, Anne întărește securitatea în curte, iar Shania încearcă din răsputeri să readucă lucrurile la normal.

Din 11 iulie, de la ora 11.05.

 

Mamă & Fiică: Aventuri în California

Filmul original Disney Channel prezintă aventurile Barbarei care decide să meargă împreună cu mama sa la un concurs de design în Los Angeles. Din păcate, călătoria lor nu este ferită de neprevăzut și lucrurile par să scape de sub control!

Sâmbătă, 23 iulie, de la ora 11.30.

 

Senzaționalul Om Păianjen vs. Cei 6 ticăloși

Omul Paianjen

În sezonul 4, o nouă echipă de ticăloși condusă de Doctor Octopus și compusă din 6 cei mai redutabili adversari ai Omului Păjanjen luptă pentru a-l înfrânge pe acesta odată pentru totdeauna.

La începutul sezonului, Peter Parker se află pe culmile victoriei– este un erou care a luptat alături de Răzbunători, este liderul Academiei S.H.I.E.L.D. și are o relație minunată cu mătușa sa, May. Dar descoperă că cei mai mari adversari ai săi – Doctor Octopus, Hydra și cei 6 Ticăloși – s-au aliat împotriva sa pentru a-l distruge pe el și Academia S.H.I.E.L.D., și atunci creează o echipă specială de eroi care trebuie să își unească forțele pentru a face față celei mai mari provocări de până acum.

Din 18 iulie, de la ora 10.40.

 

Disney Junior

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA

Eroi in pijama

Pisoi, Șopi si Bufnița – cei trei Eroi în pijama se întorc cu noi episoade pline de aventuri nocturne, în timp ce rezolvă mistere, lucrează în echipă și învață lecții prețioase la Disney Disney Junior.

Din 4 iulie la 19:00 și în reluare de la 08:45 de luni până vineri până pe 15 iulie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton