Homepage  / Articole

„În numele iubirii” revine la Acasă TV

„În numele iubirii” revine la Acasă TV

de Redactia Tvmania

Din 27 iunie, puteţi revedea telenovela "În numele iubirii", o poveste magic, în care personajele sunt dispuse să facă orice sacrificiu. Producţia marca Televisa va fi difuzată zilnic, de la ora 22.30, la Acasă.

Telenovela „În numele iubirii” („En nombre del amor”) este povestea a două surori, Macarena (Victoria Ruffo) şi Carlota (Leticia Calderon), care plătesc prin durere, resentimente şi singurătate faptul că s-au îndrăgostit de acelaşi bărbat.

Vorbim despre o telenovelă atipică, cu nu mai puţin de şase personaje principale, interpretate de actori celebri, precum Victoria Ruffo („Victoria”, „Mama vitregă”), Arturo Peniche (Cântec de iubire”, „Împotriva destinului”) şi Leticia Calderon, Allison Lozz, Sebastian Zurita sau Altair Jarabo.

Leticia Calderon, pentru prima dată în rol negativ

Leticia Calderon a declarat că a fost o provocare pentru ea să accepte un rol negativ, dar că a aşteptat acest lucru timp de 20 de ani.

„Sunt foarte fericită cu această nouă latură a carierei mele. Este pentru prima oară când joc un personaj negativ. Trebuie să recunosc că în unele scene mi-a fost foarte greu să joc, dar mă bucur enorm de personajul meu, Carlota, iar adevărul este că personajele negative sunt foarte amuzant de interpretat”, a spus Lety Calderon.

Serialul i-a schimbat viaţa lui Sebastian Zurida, care s-a arătat încântat că a jucat alături de oameni care l-au ajutat, printre care şi Altair Jarabo. La filmări, au ieşit zvonuri că între Sebastian şi Altair s-ar fi înfiripat o relaţie, dar ei au negat orice astfel de informaţie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton