Homepage  / Nu rata!

În premieră în România, TV1000 aduce „Vacanța de primăvară” | Trailer

În premieră în România, TV1000 aduce „Vacanța de primăvară” | Trailer

de Redactia Tvmania

Deși apreciat în afară și prezentat ca un moment de cotitură în cariera actriței Selena Gomez, filmul „Vacanța de primăvară” nu a ajuns până acum nici pe marile și nici pe micile ecrane românești.

Așa că abia luni, 26 septembrie, de la ora 21.30, la TV1000, le vom vedea pe Selena Gomez și Vanessa Hudgens cum ies din pielea personajelor Disney jucând într-o dramă polițistă regizată de Harmony Korine.

La ce să ne așteptăm: rămase singure și fără bani în campus în timp ce colegii lor au plecat spre Florida să se distreze la plajă, prietenele Candy (Vanessa Hudgens), Brit (Ashley Benson) și Coty (Rachel Korine) fură o mașină, jefuiesc un restaurant din zonă cu arme din plastic și pleacă spre Sud cu amica lor foarte religioasă Faith (Selena Gomez) după ele. Doar că fetele sunt duse la închisoare după un raid al poliției la un apartament cu vedere la ocean și se pare că distracția a luat sfârșit, până când traficantul de droguri Alien (James Franco) le plătește cauțiunea. Realizând pericolul, Faith ia autobuzul înapoi spre facultate, dar cele trei prietene ale sale intră în niște aventuri periculoase cu droguri și înșelătorii.

„Vacanța de primăvară” / „Spring Breakers” a avut premiera în 2012 și-i are în distribuție pe: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Rachel Korine. Filmul este interzis celor sub 18 ani.

Puteți vedea trailer-ul aici:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=imDML4om8z8[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton