VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 5
După ce am văzut cum a trăit și a gătit în serialul culinar „Dolce Vita”, David Rocco s-a îndreptat către est, călătorind spre India, unde descoperă feluri de mâncare tradiționale. Rocco petrece cel mai mult timp pe coasta de vest – în Calcutta, Kerala, Goa, Gujarat și Kashmir, pregătindu-se apoi să guste peștele cu muștar din Bengal.
Lângă Mumbai, Rocco descoperă o vie care produce vinuri italienești. Descoperirea îi inspiră o aventură culinară italo-indiană.
În Goa, Rocco participă la carnaval, pe măsură ce orașul sărbătorește ultimele zile înaintea postului. Omul de televiziune descoperă că Goa a fost o colonie portugheză și e fascinat de amestecul unic de culturi.
Apoi, într-un nou episod, David Rocco participă într-o expediție de pescuit crab, se întâlnește cu cheful indian Cyrus Todwala, explorează faimoasele căsuțe de pe plaja din Goa, se aventurează în Calamari, vizitează plantația Savoi și apoi gătește, mănâncă și petrece timp cu familia Shetye.
În episodul „Apele curgătoare din Kerala”, Rocco explorează viața din Kerala: caută scoici, face turul râului și gătește pentru oaspeții hotelului.
În Fort Kochi, David Rocco participă la o vânătoare de bunătăți și îl întâlnește pe Chef Ajeeth, de la faimosul Brunton Boatyard, pentru o experiență pe tema cărnii de vită la restaurantul său.
Luna mai aduce încă o premieră la TV Paprika. Pe 20 mai, de la ora 21:00, se lansează cel de-al 10-lea sezon al seriei „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău”/„Good Chef Bad Chef”. Bucătarul şef, Adrian Richardson şi nutriţionistul Rosie Mansfield aduc pe micile ecrane un adevărat duel gastronomic prin diferitele stiluri de gătit. Fanatismul lui Adrian pentru minuni culinare extrem de îngăduitoare cu talia şi carne se combină cu pasiunea lui Rosie pentru mâncarea sănătoasă şi cunoştinţele ei vaste despre alimentele cu efect terapeutic, pentru ca la sfârşit, telespectatorii să se afle în faţa unei adevărate provocări când trebuie să decidă pentru ce să opteze. Emisiunea prezintă ingrediente, reţete, bucătării irezistibile şi teme gastronomice care vor oferi inspiraţie pentru bucătarii de acasă, în timp ce îi încurajează pe telespectatori să menţină echilibrul sănătos în regimul lor alimentar.