Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

În premieră: postul de seriale turcești TDC anunță „Ezel” și sezonul 2 din „Dragoste infinită”. Când încep episoadele noi

În premieră: postul de seriale turcești TDC anunță „Ezel” și sezonul 2 din „Dragoste infinită”. Când încep episoadele noi

de Redactia Tvmania

Fanii serialului „Dragoste infinită”, în original „Kara Sevda”, se vor bucura să afle că postul de seriale turcești TDC va difuza din 5 iulie sezonul 2 al producției cu Burak Özçivit și Neslihan Atagül în rolurile principale. În aceeași seară, începe și producția „Ezel”, alt serial turcesc foarte popular.

Serialul „Dragoste infinită” (în original „Kara Sevda”, 2015-2017) aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste specială, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil. Kemal (Burak Özçivit), student în ultimul an la inginerie minieră, este unul dintre cei trei copii ai unei familii din clasa mijlocie.

Fiind o fire rațională, acesta nu crede în miracole, și cu atât mai mult în miracolul dragostei. Însă lumea lui monotonă este întoarsă pe dos odată cu apariția lui Nihan (Neslihan Atagül) în viața sa.

Provenind dintr-o familie înstărită, Nihan trăiește în zona rezidențială a cartierului. Totuși, ea nu rezonează cu valorile mediului în care a crescut și se distanțează de lumea din care face parte.

Deși pare imposibilă, dragostea dintre Kemal și Nihan va depăși diferențele de poziție socială. Cei doi reușesc să rămână împreună până în ziua când Kemal este nevoit să plece din Istanbul pentru a lucra într-o mină. Ce nu știe tânărul este că și Nihan are un secret pe care trebuie să îl îngroape laolaltă cu dragostea lor.

TDC anunță că sezonul 2 din serialul turcesc „Dragoste infinită” începe pe 5 iulie, de la 20.10. Serialul va fi difuzat de luni până vineri de la 20.10, iar episoadele din timpul săptămânii pot fi văzute în maraton duminica, de la 17.00.

 

 

„Ezel”, o adaptarea a poveștii din „Contele de Monte Cristo”

Tot pe 5 iulie începe la TDC, de la 20.50, serialul „Ezel”, lansat în 2009 și difuzat și la noi, la Kanal D, în anul 2010. Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere și Yiğit Özşener sunt actorii din rolurile principale.

Cu un buget de 300.000 de euro pe episod, „Ezel” este o poveste de dragoste şi răzbunare, condimentată cu decoruri extravagante, vile şi maşini scumpe, inspirată de romanul „Contele de Monte Cristo” de Alexandre Dumas. De altfel, este important de precizat că serialul „Vlad”, de la Pro TV, este adaptarea românească de la „Ezel”.

Personajul central, Omer, se întoarce în Istanbul după terminarea stagiului militar. Logodnica lui, Eysan (Cansu Dere), şi cei mai buni prieteni, Cengiz (Yiğit Özşener) şi Ali (Barış Falay), îi întind o cursă şi, în loc să se căsătorească, eroul serialului se trezeşte aruncat în închisoare, condamnat la zece ani pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Câţiva ani mai târziu, Omer scapă din închisoare şi îşi schimbă identitatea, devenind Ezel (Kenan İmirzalıoğlu). Se întoarce în locurile natale cu scopul de a se răzbuna pe aşa-zişii săi prieteni, însă mai întâi trebuie să se dezică de dragostea pe care încă i-o poartă fostei logodnice.

„Ezel” a avut în Turcia 2 sezoane și 71 de episoade și i-a transformat în staruri pe protagoniștii Kenan İmirzalıoğlu și Cansu Dere.

La TDC, „Ezel” va fi difuzat de luni până vineri, de la 20.50, iar episoadele din timpul săptămânii pot fi urmărite în maraton sâmbătă seara, de la 19.40.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton