Homepage  / Seriale / Seriale americane

În sfârșit și o știre bună din „Urzeala tronurilor”: Bran Stark se întoarce!

În sfârșit și o știre bună din „Urzeala tronurilor”: Bran Stark se întoarce!

de Redactia Tvmania

Cu totul absent în sezonul 5, tânărul Bran Stark se va întoarce în „Urzeala tronurilor” anul viitor. Actorul Isaac Hempstead Wright a confirmat că se întoarce la filmări luna aceasta.

Ultima oară când i-am văzut pe Bran și Hodor (Kristian Nairn), tocmai aveau să se întâlnească, după multe eforturi, cu celebra Cioară cu Trei Ochi, în finalul sezonului 4.

Bran Stark

„Nu vă pot spune prea multe lucruri, dar mă voi întoarce în sezonul 6 care va fi unul foarte interesant pentru Bran. Va avea niște viziuni surprinzătoare…”, a declarat tânărul actor pentru Irish Examiner.

Și a recunoscut că nu a văzut niciun episod din sezonul 5: „Am pierdut tot sezonul 5, pentru că a fost difuzat chiar în timpul examenelor mele și nu prea am avut timp de televizor. Dar, voi strânge câțiva prieteni și vom organiza o vizionare a întregului sezon”.

Isaac Hempstead Wright e la curent însă cu toate știrile și speră că Kit Harington își va relua rolul Jon Snow în următorul sezon: „Nu știu (dacă se întoarce). El a spus că nu. Dar aș vrea să se întoarcă pentru că țin la Kit și pentru că personajul lui este foarte tare. Cine știe? Vom începe filmările sezonului 6 la sfârșitul lunii (iulie) și vom vedea atunci”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton