Homepage  / Seriale

În timp ce noi vedem sezonul 4 din „Casa de papel”, creatorul serialului se gândește deja la spin-off-uri!

În timp ce noi vedem sezonul 4 din „Casa de papel”, creatorul serialului se gândește deja la spin-off-uri!

de Redactia Tvmania

Din 3 aprilie, sezonul 4 al serialul „Fabrica de bani” / „La casa de papel” (2017) este disponibil pe Netflix, iar Álex Pina, creatorul producției spaniole care-a câștigat publicul din toată lumea, a deja câteva idei pentru mai multe spin-off-uri.

Succesul planetar numit „La casa de papel”, creat de Álex Pina, s-a transformat într-un adevărat fenomen de când a fost lansat de Netflix. Thriller-ul rocambolesc care a ajuns la al patrulea sezon s-a calificat pentru a avea dreptul la spin-off-uri, după cum crede showrunner-ul, el însuși foarte surprins de valul de simpatie cu care l-au primit internauții pasionați de seriale.

Într-un interviu pentru The Oprah Magazine, Álex Pina a declarat că se gândește deja la mai multe proiecte noi:

„Avem mai multe posibilități pentru spin-off-uri, datorită personajelor noastre, care sunt foarte puternice. Întotdeauna am încercat să construim personaje complexe și cu foarte multe nuanțe. Deci, eu cred că aproape toate personajele din serial au acea dualitate pe care dorim să o explorăm într-un spin-off”.

Și are idei foarte concrete:

„Cred că Arturito ar putea fi eroul unei comedii negre. Genul unui serial cu Berlin în rolul principal pare și mai evident pentru că el este misogin, psihopat, egocentric, narcisist, delincvent… Și sunt atâtea personaje adorabile, de la Nairobi la Profesor sau Denver. Mi-ar plăcea foarte mult să dezvolt aceste personaje în mai multe spin-off-uri!”.

În timp ce Álex Pina își face planuri, fanii speră ca Netflixul să comande oficial partea a cincea din „La casa de papel”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton