Homepage  / Vedete / Vedete străine

În trecut făcea o pereche frumoasă cu Jencarlos Canela. Cu cine se iubeşte în prezent actriţa Gaby Espino?

În trecut făcea o pereche frumoasă cu Jencarlos Canela. Cu cine se iubeşte în prezent actriţa Gaby Espino?

de Redactia Tvmania

Frumoasa actriţă de telenovele Gaby Espino (40 de ani) are o nouă relaţie cu un bărbat cunoscut, asta după ce, în trecut, s-a iubit cu artistul Jencarlos Canela şi cu actorul Arap Bethke, de acesta din urmă despărţindu-se la începutul anului trecut.

Gaby face un cuplu în prezent cu Jaime Mayol (38 de ani), un model şi prezentator de origine portoricană. „Sunt fericită. Dau o nouă şansă iubirii! Cred că atunci când lucrurile nu merg trebuie să mergem înainte, întotdeauna suntem în căutarea fericirii”, a spus protagonista din „Santa Diabla”, citată de peopleenespanol. Deşi a început să se afişeze cu Jaime în luna aprilie, actriţa de origine venezueleană spune că cei doi s-au cunoscut anul trecut şi că s-au apropiat încetul cu încetul.

Jaime se înţelege foarte bine şi cu cei doi copii ai lui Gaby: Oriana (9 ani şi jumătate), rezultată în urma mariajului cu actorul Cristobal Lander şi Nickolas (6 ani), băiatul pe care îl are cu Jencarlos Canela.

Ultimul proiect tv al lui Gaby a fost „Señora Acero” (a jucat în sezoanele 3 si 4). Anul viitor ea va apărea într-o nouă telenovelă a companiei Telemundo, „Falsa identidad”. Telenovela va spune povestea unui cuplu – Isabel şi Diego. Aceştia vor trebui să înfrunte demonii trecutului lor, din care fac parte abuzurile şi traficul de droguri, iar pentru asta vor trebui să-şi ia o nouă identitate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton