Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

În vacanță la Florența! Smiley și Mihai Petre și-au dus jumătățile în vacanță în Italia. „Cozi la mâncare ca pe vremuri”

În vacanță la Florența! Smiley și Mihai Petre și-au dus jumătățile în vacanță în Italia. „Cozi la mâncare ca pe vremuri”
10

de Redactia Tvmania

Smiley și Mihai Petre, care au fost colegi la „Românii au talent”, au rămas prieteni și în viața de zi cu zi. Zilele acestea, cei doi și-au luat jumătățile și, alături de copiii lor, au plecat pentru câteva zile de relaxare și plimbare la Florența, în Italia, scrie libertatea.ro.

În vacanță la Florența! Smiley și Mihai Petre și-au dus jumătățile în vacanță în Italia. Cozi la mâncare ca pe vremuri (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Smiley, Gina Pistol, plus fetița lor Josephine, împreună cu Mihai Petre, soția lui, Elwira, și copiii cuplului, au plecat în Italia, la o săptămână de la ziua de naștere a vedetei de la Pro TV, care a împlinit 38 de ani.

Smiley, antrenor la „Vocea României” și co-prezentator la „Românii au talent”, s-a fotografiat alături de Mihai Petre, ex-jurat al emisiunii „Românii au talent” până la finele anului trecut, într-o ipostază inedită: „conducând” cărucioarele cu micuțele Josephine și Adrian Ilinca (3 ani) pe străzile Florenței.

Smiley a publicat imaginea pe contul său personal de Instagram.

Printre cele 18.000 de aprecieri doar în prima oră de la postare s-a numărat și cea a prietenului comun, Răzvan Fodor, care a notat: ”#tațidefete”, el însuși fiind tatăl unei fete, Diana, care are acum 10 ani. 

Smiley a fost activ și pe Instastory.

A publicat o imagine cu câteva cozi de proporții la mici restaurante stradale, amuzându-se de situație:

Smiley și iubita lui, Gina Pistol, nu au prezentat nici de această dată în pozele postate online chipul micuței Josephine (5 luni).

„Vacanța taților la Florența”, a scris artistul ca explicație a fotografiei.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton