Homepage  / Știri

În weekend, Alina Pușcaș și-a botezat fiul

În weekend, Alina Pușcaș și-a botezat fiul

de Redactia Tvmania

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, medicul Mihai Stoenescu, și-au botezat în weekend primul copil, pe micuțul Alexandru (nouă luni). “Ne-am bucurat foarte mult că, pe tot parcursul ceremoniei, Alexandru a fost foarte cuminte, simpatic și haios. Și nu a plâns deloc. Ba chiar i-a plăcut în cristelniță. Suntem foarte fericiți că totul a decurs așa cum ne-am dorit”, spune prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

După ceremonia restrânsă la care au participat doar nașii, părinții Alinei și ai lui Mihai și câțiva prieteni foarte apropiați, a urmat o mare petrecere la un restaurant din centrul Capitalei, unde cei aproape 200 de invitați au dansat până în zori pe ritmurile pieselor interpretate de Nicoleta Nucă și Flavius Teodosiu Band.

“Alex a primit daruri minunate, de la hăinuțe și jucării, la bijuterii și lingurițe din argint, ba chiar monede cu valoare numismatică”, mai spune fericita mămică.

Alexandru s-a născut anul trecut, pe 29 august, și este primul copil al cuplului Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu. Cei doi vor deveni părinți pentru a doua oară în luna noiembrie a acestui an, când prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” va aduce pe lume o fetiță.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton