Homepage  / Vedete / Vedete străine

În „Zei americani”, Gillian Anderson a ales să fie David Bowie, din epoca Ziggy Stardust

În „Zei americani”, Gillian Anderson a ales să fie David Bowie, din epoca Ziggy Stardust

de Redactia Tvmania

Actrița Gillian Anderson este zeița media în „Zei americani” / „American Gods”, serialul canalului american Starz, care poate fi văzut și în România de cei care sunt abonați la Amazon Prime. Iar personajul ei este evident inspirat de David Bowie, din epoca Ziggy Stardust, cum bine se vede în trailer.

Gillian Anderson

Primul sezon din „Zei americani” a început la Starz pe 30 aprilie 2017, iar acum serialul a ajuns la episodul al cincilea, difuzat pe 28 mai 2017, din cele 8. Canalul american a anunțat deja că serialul adaptat după cartea lui Neil Gaiman, care e disponibil și la noi la editura Art, va avea și sezonul al doilea, care va ajunge pe micile ecrane anul viitor, în 2018.

Trebuie să spunem că primul sezon nu acoperă decât o parte din volumul lui Neil Gaiman, după cum a declarat recent actrița Emily Browning, care interpretează personajul Laura Moon în serial.

Sezonul al doilea va avea tot opt episoade (sau poate mai multe), iar showrunnerii Bryan Fuller și Michael Green se vor implica în continuare.

„Ei îmbunătățesc forma artistică narativă a televiziunii, dar și structurală și vizuală, cu «Zei americani». Suntem încântați să lucrăm din nou cu acești artiști care continuă să construiască lumile și războaiele zeilor”, a declarat șeful de programe de la Starz, Carmi Zlotnik, într-un comunicat.

Puteți vedea aici trailer-ul cu Gillian Anderson:

https://www.youtube.com/watch?v=gN99vgrUv0g

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton