Homepage  / Vedete / Vedete străine

Înaintea concertului de la Bucureşti, Luis Fonsi lansează un nou single

Înaintea concertului de la Bucureşti, Luis Fonsi lansează un nou single

de Redactia Tvmania

Înaintea de întâlnirea cu fanii de la Bucureşti pe 1 iulie, în cadrul primului festival de muzică latino de la noi din ţară, „El carrusel”, cântăreţul şi compozitorul portorican a lansat un nou single, „Calypso” (feat. Stefflon Don), o piesă care valorifică fondul etnic caraibian şi care lasă la o parte sunetul clasic de reggaeton.

 

„Calypso” redă o colorată poveste de dragoste, cântată cu energie şi debordanţă în stilul cântecelor din Caraibe, cu un sound bogat în elemente de percuţie. Single-ul este extras de pe următorul material pregătit de Fonsi şi este produs de duetul columbian Andrés Torres şi Mauricio Rengifo, alături de care artistul a lucrat în trecut şi pentru hiturile „Despacito” şi „Échame la culpa” (feat. Demi Lovato).

După succesul înregistrat de piesa „Échame la culpa”, Luis Fonsi alege din nou să cânte o piesă în mai multe limbi, de data aceasta alături de interpreta de muzică rap Stefflon Don.

„Am ales Puerto Rico pentru că această piesă avea nevoie de un vibe colorat şi tropical. Asta înseamnă pentru mine Calypso, este vorba despre Caraibe, distracţie, dans şi voie bună. Mă bucur că am făcut această colaborare şi că am reuşit să punem un zâmbet pe buzele voastre prin această piesă”, a declarat Fonsi.

Iar britanica Stefflon Don a adăugat: „Am făcut această piesă înainte de a şti cine este el cu exactitate. După am aflat cine este acest mare artist şi faptul că a scris cântece extraordinare, inclusiv „Despacito”, despre care nu ştiam că a fost compus de el. În acel moment mi-am zis: „O, doamne! Acest om a compus una dintre cele mai mari piese din lumea asta!”. Vreau să spun că a fost o onoare pentru mine să colaborăm. Sunt foarte recunoscătoare.”

Vedeţi aici videoclipul „Calypso”:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton