Homepage  / Vedete româneşti

Înapoi la „Survivor”! Când ar putea reveni Otilia Bilionera în show-ul de la Pro TV

Înapoi la „Survivor”! Când ar putea reveni Otilia Bilionera în show-ul de la Pro TV
5

de Cătălina Matei,

După ce problemele medicale au împiedicat-o pe Otilia Bilionera (29 de ani), pe numele său real Otilia Brumă, să-și continue evoluția la „Survivor 2022”, e posibil ca artista să revină în cadrul show-ului. Nu din postura de concurentă, ci ar putea lua parte la finala din vară, potrivit formatului, care încă nu se știe dacă va avea loc în Republica Dominicană sau în România . Până atunci însă, iată ce ne-a dezvăluit cântăreața...

„Survivor” nu a fost primul tău reality-show de supraviețuire. Ai mai participat în trecut și la „Ferma Vedetelor”. Dincolo de partea financiară, ce te-a atras la acest tip de format?

La acest format m-a atras, în primul rând, necunoscutul, faptul că acolo ies la iveală părți ale tale de care probabil nu știai. În plus, îmi place să mă aventurez în situații care mă scot din zona de confort!

Ce ți-a lipsit cel mai tare acolo?

În condițiile acelea grele, îți dai seama cât de importanți sunt oamenii iubiți, oamenii care te iubesc necondiționat și cât ai nevoie de o vorbă bună… Așa că e ușor de spus că familia mi-a lipsit cel mai mult.

Și ce-ai descoperit nou la tine în acele condiții extreme?

Am descoperit că sunt mai sensibilă emoțional decât credeam, dar și că pot fi puternică, pot câștiga chiar și 4 puncte la un meci, în ciuda faptului că nu am avut nicio tangență cu sportul până acum!

tilia-Bilionera-273632662_1089977371790855_2073802238855703260_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Din păcate, ai avut probleme mari de sănătate în Republica Dominicană. Dacă nu ar fi existat, ai fi ajuns în finală?

Cu siguranță! Simt că am avut o ascendență destul de frumoasă până când am început să resimt durerile de stomac care nu mă mai lăsau sa dorm, fiind tot mai obosită de la o zi la alta. Pe de altă parte, s-a mai adăugat tratamentul luat pe stomacul gol care mă slăbea tot mai mult. Aș putea spune că sângerările gastrice au fost cele care m-au pus la pământ.

Se vedea că în ultimele două săptămâni, pur și simplu, toate aceste probleme și-au spus cuvântul, eu nemaiputând să mă concentrez. Nu mai aveam deloc putere să aduc puncte echipei! 🙁

Să fiu sinceră cu voi, urma să îmi rog colegii să mă nominalizeze ca să pot ruga publicul să mă trimită acasă, dar din cauza sângerărilor gastrice, doctorul m-a eliminat imediat ca să mă poată pună repede pe picioare înapoi!

Apropo de finală… pe cine vezi tu în postura de finaliști?

Deocamdată nu văd pe nimeni, în schimb mi-aș dori să câștige un faimos, să zicem Elena!

Cum se vede această competiție din fața micului ecran? Mai ales că tui ai fost acolo și știi ce se întâmplă în culise…

Această competiție este mult mai grea decât se vede, mai ales când mănânci în timp ce te uiți!! Nu ai cum să simți ceea ce am simțit noi, dacă nu ai trăit acele momente!

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut la întoarcere?

Primul lucru mi-l amintesc și acum foarte clar. Cum am ajuns la aeroport, managera mea mi-a adus prăjitura mea preferata, pe care am visat-o non-stop cât timp eram la Survivor, o tartă cu mango, vegană. Era o plăcintă întreagă pe care am mâncat-o toată în acea seara! Vă imaginați? Să mănânci o tavă întreagă de prăjitură cu mango? Wow, mă mir cum de nu am ajuns la spital în acea seară. 😅

Te-ai revăzut cu Andreea Tonciu? Sau cu alți foști coechipieri de la „Faimoșii”?

M-am revăzut cu Andreea! Draga de ea, m-a și așteptat la aeroport cu flori. Dar m-am întâlnit și cu Natalia, cu care am ieșit la restaurant!

Dar iubitul tău… cum te-a perceput el la „Survivor”?

Iubitul mi-a zis că sunt prea bună, sensibilă, iubitoare, empatică pentru un astfel de concurs. Cu toate acestea, a fost mândru de mine, mai ales când aduceam puncte!

Cum ai reacționa tu dacă el ar fi plecat în Republica Dominicană?

I-aș fi zis să nu cumva să se întoarcă acasa fără 100.000 😅.

Când te vom revedea pe micul ecran? Și în ce alte proiecte mai ești implicată?

Deocamdată mă ocup de muzică, ajunge cu emisiunile de genul pentru anul acesta…. Abia îmi revin cu sănătatea și cu kilogramele după această participare!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton