Homepage  / Vedete străine

Inbar Lavi, actrița din Lucifer, s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă

Inbar Lavi, actrița din Lucifer, s-a căsătorit! Primele imagini de la nuntă
13

de Roxana Mirea,

Inbar Lavi nu s-a căsătorit doar în sezonul 6 al serialului Lucifer de pe Netflix, dar și în viața reață. Actrița care a interpretat-o Eve a spus cel mai important „Da” din viața ei. Inbar Lavi și iubitul ei, Dan Bar Shira, și-au unit destinele pentru totdeauna. Marele eveniment a avut loc pe 13 septembrie, însă de-abia acum cei doi au publicat și imaginile de la nuntă.

Inbar Lavi, actrița din Lucifer, s-a căsătorit

Inbar Lavi, în vârstă de 34 de ani, a interpretat-o pe Eve în serialul Lucifer de pe Netflix. În ultimul sezon al serialului, Eve a îmbrăcat rochia de mireasă într-o ceremonie de nuntă atipică, dar și emoționantă. Acum, a venit timpul ca Inbar Lavi să îmbrace rochia de mireasă și în viața reală. Actrița trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dan Bar Shira, pe care l-a cunoscut în anul 2019.

Inbar Lavi și Dan Bar Shira s-au căsătorit pe 13 septembrie, în Israel, țara natală a amândurora. Ceremonia de nuntă a avut loc într-un cadru de vis, la malul mării. Cei doi îndrăgostiți au vrut să respecte mai multe tradiții și s-au inspirat din rădăcinile ei marocane. Inbar Lavi și Dan Bar Shira au participat și la o ceremonie cu henna, completată de costume și tot ce trebuie.

Primele imagini de la nunta lui Inbar Lavi, actrița din Lucifer

„Suntem amândoi israelieni și suntem foarte conectați la rădăcinile noastre. Familia noastră locuiește aici și am fost crescuți de Marea Mediterană, ceea ce ne-a făcut cine suntem astăzi”, a declarat Inbar pentru Brides.

Inbar Lavi și Dan Bar Shira s-au cunoscut la celebrul eveniment „Burning Man”, din Nevada, în anul 2019. Ei bine, pentru nuntă, cei doi s-au inspirat din acest eveniment, care are o valoare sentimentală aparte pentru ei. Drept urmare, la nuntă au avut un spectacol de lumini, trei DJ diferiți și un show cu flăcări.

„Ne-am cunoscut la Burning Man, așa că am vrut ca nunta noastră să imite un sentiment de festival cu spiritul liber. Și amândoi iubim plaja, așa că am știut că va trebui să avem valuri în apropiere”, a mai mărturisit Inbar Lavi, actrița din Lucifer.

242067702_189403256505417_251954547684210309_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Inbar Lavi a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă în ziua nunții

În ceea ce privește valsul mirilor, Inbar Lavi și Dan Bar Shira au dansat pe piesa „I Can’t Help Falling In Love With You”, de la Ingrid Michaelson. Apoi, cei doi și-au invitat părinții să li se alături, continuând să danseze pe aceeași melodie, însă pe versiunea lui Elvis Presley.

„Am început primul nostru dans pe piesa „I Can’t Help Falling In Love With You”, de la Ingrid Michaelson. Și am continuat dansând cu părinții pe versiunea lui Elvis Presley”, a mai povestit Inbar Lavi, actrița din Lucifer.

Inbar Lavi a publicat pe Instagram mai multe fotografii de la nuntă, iar fericirea se citește pe chipul ei și al lui Dan Bar Shira. Amândoi au fost îmbrăcați în alb, iar rochia de mireasă a fost una simplă, dar elegantă. Pe de altă parte, potrivit dress code-ului, și invitații au fost nevoiți să se îmbrace în alb.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton