Homepage  / Seriale / Seriale americane

Încă doi actori s-au adăugat distribuției serialului „Reacher”. Despre cine este vorba

Încă doi actori s-au adăugat distribuției serialului „Reacher”. Despre cine este vorba

de Redactia Tvmania

După ce Tom Cruise l-a transformat pe Jack Reacher într-un erou de mare succes pe ecrane, distribuția viitorului serialul „Reacher”, care îl va avea în rolul principal pe Alan Ritchson (36 de ani), își adaugă noi nume, scrie tvline.com.

 

Găsirea unui actor care să-l joace pe fostul ofițer al poliției militare Jack Reacher în viitorul serial „Reacher”, care va fi produs de studiourile Amazon împreună cu Paramount și Skydance, n-a fost deloc simplă. Tom Cruise îl interpretase deja, cu mare succes, pe ecrane, în „Jack Reacher. Un glonț la țintă” (2012) și în „Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!” (2016), pe eroul seriei literare a lui Lee Child (tradusă, în parte, și la noi), care s-a bucurat, de asemenea, de vânzări consistente. Jack Reacher, personajul creat de Lee Child, este un fost ofiţer din poliţia militară a Statelor Unite care ajunge să acționeze pe cont propriu, anchetând cazuri deosebit de complicate. 

 

În cele din urmă, s-a stabilit că eroul serialului va fi jucat de Alan Ritchson (36 de ani), actor cu un fizic impresionant (are 1,92 m înălțime), cunoscut din seriale ca „Smallville”, „Oglinda neagră” sau „Titans”, care este și producător, scenarist, cântăreț și compozitor. Primul sezon al serialului va ecraniza primul roman al seriei literare, „The Killing Floor” (tradus la noi „Capcana Margrave”), cu care a și debutat Lee Child, în 1997. Viitoarea producție îl va avea ca showrunner pe Nick Santora („Scorpion”) și pe scriitorul Lee Child ca producător executiv. 

 

„Lee Child a creat un personaj extraordinar și o lume pe măsură. Noi, cei din echipă, ne vom strădui să surprindem esența cărților sale. Din fericire, el va fi alături de noi și ne va ghida pe  parcurs, fiindcă el este pulsul lui Jack Reacher”, a spus scenaristul Nick Santora la debutul proiectului. La rândul său, Lee Child (considerat unul dintre cei mai buni autori de romane gen thriller din lume) a comentat: „Îi cunosc pe cei din echipă și vă pot spune că Reacher se află pe mâini grozave”. 

 

Recent, noi nume s-au alăturat distribuției serialului „Reacher”. Malcolm Goodwin (39 de ani), cunoscut din filme ca „Gangster american”, regizat de Ridley Scott (în care a jucat cu Denzel Washington și Russell Crowe) și „Polițist pe cont propriu” (cu Robert De Niro și de Forest Whitaker), dar și din serialul „iZombie”, va juca în serialul „Reacher” rolul stilatului detectiv Oscar Finley. Acesta este educat la Harvard și s-a mutat recent în orășelul Margrave, din Georgia, pentru a lucra la poliția locală.

 

A doua prezență nouă din distribuție va fi Willa Fitzgerald (30 de ani). Cunoscută din filme ca „Sticletele” (cu Nicole Kidman și Ansel Elgort), dar și din serialul „Scream” (2015) și din mini-seria „Micuțele doamne” (2017), ea o va juca în serialul „Reacher” pe Roscoe Conklin, ofițer de poliție. Născută și crescută în Margrave, ea este deșteaptă, orgolioasă și nu se lasă intimidată de nimeni. 

Tot pe genericul serialului „Reacher” se va regăsi și Chris Webster (cunoscut din serialul „Most Dangerous Game”). El va interpreta rolul lui KJ, fiul răsfățat al unui bogat om de afaceri, considerat binefăcătorul orașului Margrave. Arogant și egoist, KJ e convins că locuitorii orașului, în special curajoasa Roscoe Conklin, reprezintă proprietatea lui, de care poate dispune oricând.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton