Homepage  / Vedete / Vedete străine

Încă o despărțire la Hollywood: Timothee Chalamet și Lily-Rose Depp și-au spus adio

Încă o despărțire la Hollywood: Timothee Chalamet și Lily-Rose Depp și-au spus adio

de Redactia Tvmania

Închizând un capitol al vieții, Timothee Chalamet și Lily-Rose Depp s-au despărțit după un an de relație, precizează publicația Us Weekly.

 Timothee Chalamet a apărut în ediția din mai a revistei British Vogue, precizând în cadrul interviului oferit că este singur.

În octombrie 2018, se afla că Depp și Chalamet sunt împreună după ce au fost surprinși în ipostaze tandre în New York. „Ei flirtau unul cu celălalt. Arătau ca un cuplu îndrăgostit.”, spunea pe atunci o sursă.Două luni mai târziu, o altă sursă dezvăluia că i-a surprins bucurându-se de o întâlnire discretă, tot în New York. 

„Ei se simțeau bine și s-au comportat frumos cu toată lumea ce a interacționat cu ei. Timothee a plătit pentru masă.”, le spunea sursa celor de la Us.

Ultima apariție publică a celor doi a fost în septembrie 2019 când au fost surprinși de paparazzi pe un iaht în Italia. Chiar și așa tinerii au preferat întotdeauna discreția atunci când a venit vorba de viața lor personală. 

Timothee și Lilty-Rose s-au cunoscut la filmările peliculei The King, unde Timothée Chalamet l-a jucat pe Regele Henry V, iar Lily-Rose Depp, pe soția acestuia, Catherine de Valois.

Fiica lui Johnny Depp a avut anterior o relație cu  modelul Ash Stymest, iar Chalamet a avut în trecut, mai exact în 2013, o relație cu Lourdes Leon, fiica Madonnei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton