Homepage  / Articole

Încă o iubire pe lista lui Fernando Colunga

Încă o iubire pe lista lui Fernando Colunga

de Redactia Tvmania

Fernando Colunga

Fernando Colunga rămâne cel mai râvnit burlac din Mexic.

Pe sex-simbolul mexican, celebru pentru discreţia cu care se încăpăţânează să-şi ţină viaţa personală departe de luminia reflectoarelor, îl puteţi vedea zilnic la Acasă în telenovela „Împreună pentru totdeauna”, unde joacă alături de Silvia Navarro.

.

Ca un adevărat gentleman, Fernando nu a spus nimic. Cea a vorbit a fost însă Yuri, fosta lui parteneră – e adevărat, cei doi s-ar fi iubit acum 20 de ani.

Cine este Yuri? O cunoscută actriţă, cântăreaţă şi prezentatoare TV mexicană, care a fost, de curând, gazda concursului „Bailando por un sueño international” (la care au participat şi românii Laura Cosoi şi Bogdan Boantă).

Deja celebră pentru declaraţiile incendiare pe care le face în presa mexicană, Yuri (46 de ani) a declarat recent într-un interviu că, acum 20 de ani, s-a iubit cu Fernando Colunga (44 de ani).

„A fost o dragoste nebună”, a descris ea în câteva cuvinte relaţia cu Colunga. Mai mult, ea a ajuns să-i cunoască familia actorului, care s-ar fi purtat excepţional cu ea.

Ştirea că cei doi au format un cuplu nu a fost tocată de presă la vremea respectivă pentru că au ştiut să se ferească de paparazzi. Ei s-au despărţit pentru că, spune Yuri, „în timp, mi-am dat seama că nu mergeam în aceeaşi direcţie”.

Totuşi, ea şi Fernando au decis să rămână prieteni.

Fernando Colunga (44 de ani), unul dintre cei mai doriţi actori burlaci din Mexic, este cunoscut drept un tip discret, care nu face declaraţii despre partenerele sale de viaţă.

Presa l-a cuplat mereu cu diferite femei, în special cu partenerele sale din telenovele. S-a scris că actorul s-a iubit cu Aracely Arambula, cu Adela Noriega, dar şi cu Edith Gonzalez.

Cea mai celebră relaţie a sa rămâne însă cea cu frumoasa Thalia. Cei doi s-au iubit în perioada când au filmat pentru telenovela „Maria Mercedes” (1992), iar ulterior au format un cuplu în serialul „Sărmana Maria”.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton