Homepage  / Vedete / Vedete străine

Încă un bebeluș la Hollywood! Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți

Încă un bebeluș la Hollywood! Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit părinți

de Redactia Tvmania

Rooney Mara și Joaquin Phoenix au devenit recent părinți, iar vestea a fost oferită publicității din greșeală de un colaborator al actorului.

Regizorul rus Victor Kossakovsky, care a anunțat că cei doi au avut un copil în timpul unei conferințe de presă de la Zurich Film Festival, unde regizorul și Phoenix au prezentat documentarul Gunda.

Regizorul a explicat că Rooney Mara și Joaquin Phoenix tocmai au devenit părinți, motiv pentru care actorul (care este producătorul executiv al documentarului) nu a putut să vină să își promoveze proiectul. 

„Doar ce a avut un copil, apropos, numele lui e… e un băiat frumos pe care îl cheamă River, deci nu poate face promovare acum.”

Pe lângă vestea că cei doi au un copil, regizorul a precizat sexul, dar și numele bebelușului, numele fiind o alegere importantă pentru cel care l-a interpretat pe Joker în thrillerul din 2019. 

Primul copil al cuplului este cel al fratelui decedat al lui Joaqin, River Phoenix, actor la rândul său, care a murit la vârsta de 23 de ani, în 1993, în urma unei supradoze, în fața unui local deținut de prietenul său, actorul Johnny Depp.

 

 
 Articol scris de Alina Stoicescu
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton