Homepage  / Vedete / Vedete străine

Încă un divorț la Hollywood! Actrița Michelle Williams se desparte la un an de când s-a recăsătorit

Încă un divorț la Hollywood! Actrița Michelle Williams se desparte la un an de când s-a recăsătorit

de Redactia Tvmania

Actrița Michelle Williams s-a despărțit de soțul ei Phil Elverum, după mai puțin de un an de la căsătorie. 

Michelle și soțul ei, muzicianul  Phil Elverum s-au separat la începutul acestui an, la câteva luni distanță de la nunta lor secretă organizată în vara lui 2018. 

O sursă a declarat pentru publicația People că: „Despărțirea a fost una amiabilă, iar cei doi au rămas prieteni”.

Vestea vine după ce actrița a fost surprinsă în public de două ori fără verighetă și inelul de logodnă.

Michelle Williams a făcut publică povestea de dragoste pe care o avea cu Phil Elverum în cadrul unui interviu acordat Vanity Fair, în luna iulie a anului trecut. Tot atunci a confirmat și faptul că s-au căsătorit.

„Nu am renunțat niciodată la iubire. Desigur nu am vorbit niciodată în viața mea despre o relație… dar Phil nu e oricine. Și asta valorează mult. Felul în care mă iubește este felul în care vreau să-mi trăiesc viața pe de-a-ntregul. Lucrez cu mine pentru deveni liberă. O educ pe fiica mea Matilda pentru a se simți liberă să fie ea însăși și sunt iubită în sfârșit de cineva care mă face să mă simt liberă, declara atunci Michelle Williams pentru Vanity Fair.

Williams și Elverum s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete și secrete în Adirondacks având alături  câțiva prieteni și pe fiicele lor. 

Michelle Williams are o fetiță în vârstă de 13 ani cu regretatul actor Heath Ledger. Cei doi au fost împreună timp de trei ani și s-au despărți în 2007, iar câteva luni mai târziu actorul a fost găsit fără suflare în apartamentul lui din New York.

De cealaltă parte, și Phil Elverum știe cum este să pierzi pe cineva drag. Muzicianul, al cărui nume de scenă este Mount Eerie, a fost căsătorit cu ilustratoarea și cântăreața Geneviève Castrée, până la moartea ei din iulie 2016, din cauza cancerului pancreatic. Cu doar 18 luni înainte, cei doi deveniseră părinții unei fetițe. Recent, cântărețul și fata lui s-au mutat într-o casă în Brooklyn alături de Michelle Williams și Matilda.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton