Homepage  / Seriale / Seriale americane

Încă un film se transformă în serial!

Încă un film se transformă în serial!

de Redactia Tvmania

Pe lângă următoarele „Avataruri”, la care încă lucrează, James Cameron este plin de proiecte în ultima vreme. Site-ul hollywoodreporter.com anunță acum că regizorul face echipă cu Marc Guggenheim, creatorul serialului „Arcașul” / „Arrow”, pentru a transforma „Minciuni adevărate” / „True Lies” în serial!

 

Celebra comedie de acțiune din 1994, care era deja un remake american al filmului francez „La Totale” (de Claude Zidi, din 1991) va deveni cât de curând un serial TV. Din echipa de producție, fac parte: James Cameron, care a regizat și produs filmul „Minciuni adevărate”, regizorul McG („Charlie’s Angels”) și cocreatorul serialului „Arcașul”, Marc Guggenheim. Toți trei își vor pune talentele la lucru pentru a realiza un pilot de o oră, bazat pe film. Conform Deadline, Guggenheim va scrie scenariul, McG va regiza, iar James Cameron se va ocupa de producție.

McG a mai realizat și pilotul noului serial „Armă fatală”, anul trecut. Serialul, difuzat și la noi de Digi Film, a ajuns la sezonul al doilea.

Deocamdată nicio dată de lansare și niciun canal de televiziune nu au fost anunțate. Dar pentru că noul „Minciuni adevărate” este produs de 20th Century Fox TV are șanse mari să intre pe Fox.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton