Homepage  / Seriale / Seriale americane

Încă un proiect legat de serialul de la HBO „Urzeala tronurilor”… al cincilea

Încă un proiect legat de serialul de la HBO „Urzeala tronurilor”… al cincilea

de Redactia Tvmania

După ce aflarăm că se lucrează la scenarii pentru patru spin-off-uri la „Urzeala tronurilor”, acum Entertainement Weekly dezvăluie faptul că mai există încă unul. Și are și detalii.

 

Abia ce s-a terminat sezonul al șaptelea din „Urzeala tronurilor” / „Game Of Thrones” și în așteptarea sezonului al optulea, aflăm că vom avea încă un spin-off. Al cincilea proiect, despre care au mai apărut zvonuri, și va fi de fapt un prequel al serialului, iar scenariul este în lucru.

Entertainement Weekly a venit cu știrea că Bryan Cogman, scenarist la mai multe episoade și producător al serialului cu dragoni, va realiza scriptul împreună cu „tatăl” Tronului de Fier, George R.R. Martin. Scriitorul a declarat: „Dacă D (David Benioff, n.r.) & D (Dan B. Weiss, n.r.) sunt regii Westeros-ului acestor ultime șapte sezoane, Bryan Cogman este cu siguranță prințul din Piatra Dragonului”.

Și cam atâta tot se știe deocamdată. Singura firimitură scoasă cu forcepsul și mai mult lăsată să se înțeleagă de misteriosul scriitor a fost că povestea se va derula într-o perioadă foarte intensă a istoriei din Westeros, de parcă ar fi fost și perioade mai pașnice!, și că-i va încânta pe fanii cărților.

Oricum ar fi, nimic nu va ajunge la noi până nu se va termina „Urzeala tronurilor”. Adică vom avea de așteptat până prin 2019 sau chiar 2020.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton