Homepage  / Știri

Încă un rol principal pentru Al Pacino

Încă un rol principal pentru Al Pacino

de Redactia Tvmania

Al Pacino şi regizorul Barry Levinson vor adapta romanul “The Humbling” scris de Philip Roth chiar înainte de a începe filmările pentru “Gotti: Three Generations“. Cei doi au realizat recent filmul de televiziune “You Don’t Know Jack / Doctorul Moarte” pentru reţeaua HBO.

„The Humbling” este un film melancolic, spune autorul cărții, citat de Wall Street Journal. Roth consideră că ecranizarea cărții sale va arăta că fericirea este o înșelăciune, iar sănătatea, fie ea mentală sau fizică, este fragilă. Vorbim despre  povestea actorului Simon Axler, care se luptă cu depresia cauzată de eșecul ultimelor sale spectacole. După ce cunoaște și intră în relație cu o femeie mult mai tânără decât el, Axler își schimbă perspectiva despre viață și carieră, scrie totalfilm.com.

Se pare că va fi vorba de un rol incredibil pentru Pacino, deși ultimele două filme adaptate după romanele lui Roth au fost dezamăgitoare – vorbim despre ecranizările „The human stain” și „Elegy”.

„The Humbling” este al treilea film la care regizorul Barry Levinson începe munca în acest an. Pe lângă „Gotti: Three Generations” și „The Humbling”, el va mai regiza și un film horror cu buget redus- ”The Bay”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton