Homepage  / Seriale / Seriale coreene

Încă un serial coreean va avea un remake american! Află detaliile

Încă un serial coreean va avea un remake american! Află detaliile

de Redactia Tvmania

Drama fantastică „W – Two Worlds” (2016), disponibilă și la noi, pe Netflix, dar fără subtitrare în limba română, va fi refăcută în varianta americană de CBS Studios, anunță Deadline.

Cu Lee Jong-suk („Romance Is a Bonus Book”) și Han Hyo-joo („Dong Yi”) în rolurile principale, „W – Two Worlds” sau „W – Two Worlds Apart” – este o dramă fantastică și romantică în același timp din 2016. Han Hyo-joo interpretează o cardioloagă numită Oh Yeon-joo, fiica unui creator al unui webtoon cu mare succes la public, numit „W”. Când tatăl ei dispare, tânăra face tot ce poate să afle ce s-a întâmplat și astfel ajunge în lumea din webtoon, unde îl întâlnește pe Kang Chul, interpretat de Lee Jong-suk, care este protagonistul benzii desenate create de tatăl ei. Serialul coreean „W”, cu un scenariu scris de Song Jae-jung („Memories of the Alhambra”) și regia semnată de Jung Dae-yoon („I’m Not a Robot”), s-a bucurat de succes în țara de origine și a câștigat premiul special al juriului la WorldFest Houston International Film Festival.

Conform Deadline, MBC (producătorii din Coreea) au semnat contractul pentru remake cu CBS Studios. Craig Plestis, fondatorul „Smart Dog Media” și cel care a adus show-ul „King of Mask Singer” în America, va fi producător executiv.

Remake-urile după producțiile coreene sunt bine primite de publicul american. Cel mai recent exemplu este cel al serialului „The Good Doctor”, remake al versiunii coreene din 2013, care a ajuns deja la al patrulea sezon. O adaptare pentru televiziune a filmului premiat cu Oscar „Parasite” este și ea în lucru.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton