Homepage  / Vedete străine

Încasări uriașe pentru Adele: Jumătate de milion de lire sterline pe noapte

Încasări uriașe pentru Adele: Jumătate de milion de lire sterline pe noapte

de Cătălina Matei,

După 6 ani de absență din industria muzicală, Adele a revenit în forță. Albumul „30”, lansat  la sfârșitul anului trecut, înregistrează milioane de descărcări, iar cântăreața va deveni și una dintre cel mai bine plătite artiste care au concertat în Las Vegas.

Din 21 ianuarie și până pe 16 aprilie, Adele va concerta în fiecare weekend în grandioasa sală de spectacole a Teatrului Colosseum de la Caesars Palace, iar fiecare seară de spectacol îi va aduce un câștig de 500.000 de lire sterline, potrivit femalefirst.co.uk.

Cât timp va sta în Las Vegas, Caesars Palace i-a asigurat artistei o suită privată care costă 30.000 de lire sterline pe noapte și are la dispoziție personal de securitate, asistent, mâncare și băutură gratis pentru ea și oaspeții săi.

Potrivit cotidianului „The Sun”, o sursă din anturajul artistei a declarat: „Caesars i-a întins covorul roșu și se asigură că este tratată cau un superstar ce este!”.

Și Celine Dion a câștigat sute de milioane de dolari la Caesars Palace

Celebra sală de spectacole a Teatrului Colosseum de la Caesars Palace este locul unde Celine Dion a făcut istorie, susținând între 2003-2007 și 2011-2019 sute de spectacole. În total diva pop canadiană a fost văzută în concerte de 4,5 milioane de spectatori plătitori de bilete, și i-au adus în conturi peste 680 de milioane de dolari. De altfel, Celine Dion avea programate alte concerte în Las Vegas, în altă sală de spectacole, însă la sfârșitul lui octombrie artista a anunțat că le amână din motive de sănătate.

Adele,din nou, în formă!

În octombrie 2021, Adele a lansat primul single, „Easy On Me”, după 6 ani de absență din industria muzicală, iar în noiembrie a scos albumul „30”. La acel moment, artista a declarat că noile melodii reprezintă o scrisoare de dragoste pentru fiul ei, în vârstă de 9 ani acum. În același timp, Adele a mai preciazat că noile piese au fost compuse în timpul „celei mai zbuciumate perioade” din viața ei, cunoscut fiind faptul că artista a trecut printr-un divorț.

Timp de 8 ani, vedeta a avut o relație cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Apoi, în 2012 aceștia au devenit părinții unui băiețel, pe nume Angelo.

Patru ani mai târziu, Adele şi Simon Konecki s-au căsătorit (în mare secret, pentru a evita presa, n.r.). Mariajul lor a durat doar trei ani: au divorțat din cauza neînțelegerilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton