Homepage  / Articole

Diseară încep confruntările la „Vocea României”

Diseară încep confruntările la „Vocea României”

de Redactia Tvmania

După cinci ediţii de „audiţii pe nevăzute”, fiecare antrenor de la „Vocea României” are în echipa sa câte 12 concurenţi. Următoarele trei emisiuni – prima este difuzată de Pro TV în această seară, de la ora 20.15 - sunt destinate confruntărilor, iar Loredana, Horia Brenciu, Smiley şi Marius Moga trebuie să renunţe la câte şapte cântăreţi fiecare.

În etapa „Confruntărilor” (ediţiile din 1, 8 şi 15 noiembrie), antrenorii de la „Vocea României” vor stabili duete între membrii echipelor lor, iar cei mai slabi vor fi eliminaţi din concurs.

Marius Moga s-a ghidat după felul în care se potriveau vocile pentru a desemna duetele. „Apoi am ales nişte piese care să-i pună în valoare şi în dificultate în acelaşi timp, că doar sunt nişte confruntări”, mai spune compozitorul.

În schimb, Loredana consideră că etapa confruntărilor este un „mini- test pentru a vedea cum se descurcă şi cum reuşesc să interpreteze o nouă atitudine, un nou stil”.

Antrenorii şi-au ales consilierii

Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga vor fi ajutaţi în luarea deciziilor de consilieri din industria muzicală – Monica Anghel, Dana Dorian, Alex Velea şi, respectiv, Randi din trupa Morandi.

„Monica Anghel mi-a dat o mână forte de ajutor atât în alegerea pieselor, cât şi în instrucţia concurenţilor. E o personalitate puternică a muzicii româneşti, are o voce de senzaţie, este plină de viaţă şi o admir sincer pentru întreaga ei carieră muzicală şi nu numai. Nu cred că puteam face o alegere mai bună”, spune Horia Brenciu.

După ce sunt eliminaţi câte şase concurenţi din fiecare echipă, antrenorii îi vor pune să se dueleze pe doi dintre ei – care s-au descurcat cel mai slab, dar au trecut de dueturi – în etapa numită „Cântecul Decisiv (transmisă în direct pe 22 noiembrie) – fiecare va avea de interpretat piesa cu care s-a prezentat la „audiţiile pe nevăzute”.

Cele trei ediţii de confruntări au fost filmate pe 10 şi 12 octombrie, iar antrenorii se declară mulţumiţi de concurenţii care-i vor reprezenta în semifinale.

„Am rămas cu cinci voci foarte bune”, spune Marius Moga. „Stilurile sunt mai puţin importante, mai importante sunt piesele alese şi mesajul lor, dar mai ales felul în care fiecare din cei cinci vor dovedi că merită să fie <>”.

Horia Brenciu mizează pe Sinatra

Până când vor ajunge să se înfrunte în semifinale, cântăreţii rămaşi în cursă trebuie să aleagă melodiile pe care le vor interpreta.

„În decembrie este ziua lui Sinatra şi ar fi păcat să nu trecem în revistă câteva swing-uri celebre! Vreo doi concurenţi mi-au cerut, deja, să cânte <>”, explică Horia Brenciu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton