Homepage  / Știri

Încep filmările la “Visuri la cheie”, cu un arhitect nou

Încep filmările la “Visuri la cheie”, cu un arhitect nou

de Redactia Tvmania

Omid Ghannadi se alături Adelei Pârvu - designer de interior, Alinei Vîlcu - arhitect și lui Dragoș Bucur în echipa “Visuri la cheie”.

Omid Ghannadi

Omid Ghannadi

Arhitectul, în vârstă de 30 de ani, are o vastă experiență în domeniu și este unul dintre cei mai apreciați tineri arhitecți-designeri de la noi din țară. Cu o pasiune nemărginită pentru design și un interes deosebit pentru caracterul uman, Omid a găsit în această artă cel mai bun mod de a-și exprima personalitatea. A absolvit facultatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București și a început practica în 2008. Stilul lui, cu influențe orientale și europene, poate fi ușor recunoscut prin amestecul inedit de materiale, culori și texturi, prin care creează un limbaj specific pentru fiecare spațiu.

Adela Parvu Alina Vilcu si Omid Ghannadi

Încântat de acest proiect, Omid Ghannadi a declarat: ”De când mi-am început activitatea în acest domeniu minunat, mi-am dorit să îmi folosesc cunoștințele profesionale în zona socială. Întâmplarea a făcut să am această oportunitate extraordinară și, astfel, să îmi pot începe drumul mai concret în această direcție. Văd emisiunea «Visuri la cheie» ca o provocare, dar și o experiență valoroasă pe care nu o poți avea decât în acest context. Îmi doresc ca fiecare clipă din munca mea să fie în totalitate în folosul oamenilor care au nevoie, frumosul pe care-l vedem în meseria noastră să fie o unealtă pentru a le face acestora viața mai ușoară. Aș vrea ca tristețea din ochii lor să se transforme în fericire.”.

Caravana “Visuri la cheie” pornește astăzi, iar echipa emisiunii este pregătită să facă cunoștință cu oameni cărora să le aducă fericirea în suflete și în locuințe.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton