Homepage  / Știri / Televiziune

Încep filmările pentru noul sezon „Asia Express”. Vedetele vor porni pe Drumul Împăraților

Încep filmările pentru noul sezon „Asia Express”. Vedetele vor porni pe Drumul Împăraților

de Redactia Tvmania

Update 19 mai 2021:  Antena 1 a anunțat cine sunt primii concurenți ai sezonului 4 „Asia Express”

 

Update, 18 mai 2021: Este oficial! Cine prezintă noul sezon „Asia Express”. Gina Pistol, înlocuită la Antena 1. 

 

Update, 17 mai: Antena 1 a făcut astăzi anunțul așteptat de fanii „Asia Express”. După o îndelungă așteptare, reality show-ul își pregătește revenirea pe micile ecrane: încep oficial filmările pentru sezonul 4. De data aceasta, vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaijan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior.

Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Noul traseu, o premieră pentru concurenții din România

Provocările vor fi cu atât mai mari cu cât întreaga lume a trecut în ultimul an prin situații extraordinare. Aventura și adrenalina își fac însă din nou apariția și, cu bagajele făcute, corturile și sacii de dormit la purtător, cele 9 perechi sunt gata să audă celebrul îndemn: “Cursa începe acum!

România este prima țară care va porni în aventura Asia Express pe această rută, așa că drumul și misiunile pe care urmează să le facă le sunt total străine concurenților de anul acesta.

Filmările pentru cel de-al patrulea sezon Asia Express – Drumul Împăraților vor începe luna aceasta. Telespectatorii și fanii reality-show-ului de la Antena 1 vor fi în permanență ținuți la curent cu ce se întâmplă acolo atât pe TV, cât și în online, pe a1.ro, în secțiunea Jurnal de Asia și pe conturile de socializare ale emisiunii.

Cine vor fi concurenții noului sezon „Asia Express”

Preselecțiile posibilelor vedete participante au început deja, iar în mediul online circulă o listă cu posibile celebrități pe care le-am putea vedea anul acesta în competiție. 

Potrivit click.ro, printre concurenți se află mai multe vedete ale postului Antena 1, dar și vedete care au mai participat la alte reality-show-uri de la alte posturi concurente. Numele vehiculate ar fi Andreea Antonescu (care a participat atât la „Ferma vedetelor’ de la Pro TV, cât și la „Survivor România’ la Kanal D), Connect-R, Shift, cuplul Juno și Jo (pe care până de curând i-am urmărit în serialul Pro TV „Profu’) și Pepe.

Cine o va înlocui pe Gina Pistol în noul sezon „Asia Express’

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape două luni și, din acest motiv, nu va mai fi gazda noului sezon „Asia Express’. Chiar dacă Antena 1 nu a oferit până în prezent informații oficiale despre numele persoanei care o va înlocui pe Gina Pistol, există câteva persoane despre care se spune că ar avea mari șanse să prezinte viitorul sezon „Asia Express’.

Potivit aceleiași surse pe lista celor care i-ar putea lua locul Ginei Pistol se află: Dorian Popa, Oase, Speak și Răzvan Fodor, toți foști concurenți din primele trei sezoane.

Primul sezon Asia Express a fost filmat în Vietnam, al doilea sezon – în Sri Lanka și India, iar în cel de-al treilea sezon concurenții au avut de străbătut ruta Filipine – Taiwan.

Filmările vor dura câteva săptămâni, și este foarte posibil ca Asia Express sezonul 4 să revină pe micul ecran chiar din toamna acestui an, acest lucru fiind extrem de asteptat de fani.

Sursa foto: Antena 1

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton