Homepage  / Știri

Încep probele eliminatorii pentru un loc în bucătăria “MasterChef”

Încep probele eliminatorii pentru un loc în bucătăria “MasterChef”

de Redactia Tvmania

Luni, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări primele probe eliminatorii ale acestui sezon “MasterChef”! Extrem de dificile, acestea vor avea drept deznodământ desemnarea concurenților care merită să se califice mai departe și să-și păstreze șorțul.

Concurentii MasterChef

Tudor și Victor sunt primii doi concurenți care ajung direct în bucătăria “MasterChef”, datorită șorțului de aur. Faptul că au obținut această distincție demonstrează ca în spatele preparatului lor, cu care i-au impresionat pe cei trei Chefi, se află mult exercițiu, dar și multă pasiune pentru domeniul culinar.

În ediția de luni, concurenții care au primit șorțul “MasterChef” cu trei răspunsuri afirmative vor avea un privilegiu: nu vor participa la primele probe eliminatorii. Alături de cei doi posesori ai șorțurilor de aur, aceștia vor asista la competiția aprinsă dintre concurenții care au primit doar două răspunsuri afirmative!

Juriul alaturi de concurentii MasterChef

Concurenții care au prins gustul competiției cu doi de DA vor avea de trecut o probă care implică calitate fără cusur, dar și cantitate precisă. Pe lângă aceste două lucruri, rapiditatea și eficiența vor reprezenta niște atuuri esențiale pentru a trece cu brio prima probă!

Următoarea probă eliminatorie este împărțită în două faze. Prima dintre acestea va implica un singur ingredient: țelina. Tehnica și dexteritatea sunt tot ceea ce contează. Juriul este extrem de exigent, jocul devine dur și se va tăia în carne vie. La cea de a doua fază, concurenții care au scăpat de eliminare vor trebui să creeze niște rondele perfecte, într-o cantitate cât mai mare. Totul într-un timp record!

În aceeași ediție, concurenții care au primit doi de DA vor participa și la prima probă în deplasare, pe malul unui iaz. Pe lângă dexteritatea în bucătărie, concurenții vor trebui să demonstreze cât de agili sunt.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton