Homepage  / Știri

Începând cu 8 martie, “Happy Day” cu Criss și Vlad, la Happy Channel

Începând cu 8 martie, “Happy Day” cu Criss și Vlad, la Happy Channel

de Redactia Tvmania

O altă premieră în grila de programe a postului de televiziune Happy Channel o reprezintă rubrica “Happy Day”, a cărei moderatori și realizatori sunt Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman. Criss și Vlad vor realiza un magazin cultural informativ care va avea difuzare zilnică, de luni până sâmbătă, de la 23.50 la 00.00, cu mai multe reluări (luni-duminică de la 06.50 și de la 15.50, și luni – sâmbătă, de la 00.50).

Happy Day 1

“E un proiect minunat, care ne-a plăcut amândurora de la prima vedere! Noi oricum suntem mari consumatori de teatru, film, concerte, așa că abia așteptăm să oferim și telespectatorilor Happy Channel toate detaliile vieții culturale românești”, spune Cristina Ciobănașu.

“De când ne cunoaștem, facem absolut totul împreună. Exact același lucru se va întâmpla și în cazul emisiunii «Happy Day», pe care Criss și cu mine o vom realiza pentru Happy Channel”, declară Vlad Gherman.

Alături de Criss și Vlad, rubrica “Happy Day” va avea și un reporter special, Raphael Tudor, care va “culege” din piață cele mai proaspete noutăți culturale: ”Criss și Vlad sunt prietenii mei de foarte mult timp, așadar vom fi o echipă foarte sudată și, sperăm noi, și foarte eficientă!”, povestește Rapha.

Happy Day 2

“Happy Day” este o emisiune concentrată pe pulsul vieții culturale, prezentată într-o rubrică proaspătă, alertă, neconvențională, în stilul “Happy”. Ariile tematice atinse vor fi cele din zona teatrală (HappyPlay) cinematografică (HappyCinema) operă și operetă (HappyMusical), concerte (HappyShow), lansări de videoclip-uri (HappyHit), lansări de carte (HappyBook), evenimente culturale (HappyCultura) , festivaluri (HappyFest). Sloganul emisiunii va fi: “Pentru o viață fericită, consumă câte un eveniment COOLtural în fiecare zi!”.

Rubrica “Happy Day” se adresează, în principal, unui target urban (18-34), și este o premieră în media de televiziune românească.

“Happy Day” se va difuza, începând cu 8 martie, la Happy Channel, canal TV care face parte din portofoliul Antena Group.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton