Homepage  / Seriale / Seriale americane

Începe producția noului serial de la Amazon adaptat după seria de cărți „Stăpânul inelelor”

Începe producția noului serial de la Amazon adaptat după seria de cărți „Stăpânul inelelor”

de Ioana Maria,

Vara asta, eroii din „Stăpânul inelelor”, de la Amazon Prime, vor fi la filmări în Scoția, nu în Noua Zeelandă.

Față de saga regizată de Peter Jackson, care a fost turnată în Noua Zeelandă, serialul de la Amazon bazat pe „Stăpânul inelelor” își stabilește sediul central în Scoția, unde au mai fost filmate serialele „Urzeala tronurilor” / „Game Of Thrones” sau „Străina” / „Outlander”.

Departe de peisajele majestuoase din Noua Zeelandă, serialul „Stăpânul inelelor”, al cărui scenariu este încă în lucru la Amazon, va profita de peisajele la fel de majestuoase ale Scoției, aflăm de pe site-ul Daily Record. Filmările pentru primul sezon sunt programate să înceapă în această vară, în luna august, și ar trebui să dureze trei luni. Va urma o pauză și se vor relua în martie 2020, pentru o durată nedeterminată.

Obiectivul pe care și l-a propus Amazon este acela ca serialul să ajungă la abonații săi începând din 2021, pe cât posibil chiar înainte de spin-off-ul de la „Urzeala tronurilor”. Se știu în continuare puține lucruri despre nou „Stăpânul inelelor”, dar rămâne în continuare pe locul întâi în topul celor mai scumpe seriale din toate timpurile, cu un buget care se ridică până la un miliard de dolari!

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton