Homepage  / Filme Online / HBO

Începe războiul în sezonul 4 din „Povestea slujitoarei”, disponibil la HBO GO din 29 aprilie

Începe războiul în sezonul 4 din „Povestea slujitoarei”, disponibil la HBO GO din 29 aprilie

de Redactia Tvmania

Puține lucruri se știu deocamdată despre ce se va întâmpla în cel de-al patrulea sezon al serialului „Povestea slujitoarei”, în original „The Handmaid's Tale” (2017), dar un lucru este foarte sigur: producția Hulu va debuta pe HBO GO din 29 aprilie.

 

Al patrulea sezon al serialului se anunță intens: o mișcare de rezistență începe să prindă puteri în Gilead, iar June (Elisabeth Moss) este mai hotărâtă ca oricând să-și recapete libertatea, nu numai a ei, ci a tuturor. 

Pe muzica din „You Should See Me in a Crown”, a lui Billie Eilish, teaser-ul sezonului sugerează un adevărat război între victimele dictaturii din Gilead și liderii guvernului totalitar care au abolit toate drepturile femeilor și le-au condamnat la sclavie – sexuală în cazul slujitoarelor. 

Elisabeth Moss și-a încercat și talentul de regizoare și a realizat trei episoade din acest sezon ale cărui filmări au fost destul de complicate din cauza pandemiei. Showrunner-ul Bruce Miller s-a plâns în Deadline că „tone de lucruri au trebuit schimbate”, a fost nevoie să se adapteze la disponibilitatea oamenilor de a lua parte la proiect, a trebuit să renegocieze contractele cu administrația din Canada, unde se filmează serialul, pentru a continua turnarea și, evident, s-au impus măsuri sanitare stricte pe platouri.

 

Cum vor fi difuzate episoadele noi

Cel mai nou sezon, al patrulea, al serialului „Povestea slujitoarei”, inspirat de romanul omonim al scriitoarei canadiene Margaret Atwood (81 de ani), va fi disponibil pe HBO GO din 29 aprilie. 

La această dată, vor fi postate pe platformă primele trei episoade, apoi vor urma câte un episod pe săptămână. În același timp, serialul va fi difuzat și de HBO începând din 30 aprilie, de la ora 20.00, iar în luna mai vom avea câte un episod, din cele 10 ale noului sezon, în fiecare vineri, de la aceeași oră. 

Cam asta ar fi prima veste bună, cea de-a doua este că Hulu a comandat deja, încă din decembrie 2020, următorul sezon, al cincilea. „Sezonul 4 vine în 2021 și… a fost comandat și sezonul 5! Mulțumim tuturor fanilor serialului care ne-au dat posibilitatea să lucrăm în continuare la această producție pe care o iubim atât de mult”, scria anul trecut pe contul său oficial de Instagram producătoarea și actrița Elisabeth Moss.

 

https://www.tvmania.ro/numarul-curent-172021-291031

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton